Zobacz pojedynczy post
stary 28-06-2005, 09:35   #86
Norrin
Użytkownik Forum

Norrin's Avatar

Data dołączenia: 22 12 2004
Lokacja: Rzeszów

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Norrin
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Harmonia
Poziom: 171
Norrin ma numer GG 2634980 Norrin ma login Tlenu Seaker-222@tlen.pl
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez gari
Ograniczony to ty sam jesteś, bo jak widać, rację miałem mówiąc, że sam nie wiesz, gdzie to jest. Sam się do tego przyznałeś.
W którym miejscu? Głupi nie jestem i wiem, że podająć dokładną drogę PUBLICZNIE zarobię bana za QS co nie oznacza, że PW, komunikatory i reszę mam wyłączoną i nic nie mogę mówić.

Cytuj:
Może ja to inaczej ujmę. Wyobraź sobie, że masz świetny sposób na to, aby w krótkim czasie wytrenować sobie świetne skille. Nikt nie przychodzi w to miejsce i nie korzysta z tego sposobu, co ty, bo mało, bardzo mało kto o nim wie.
Trenuję na rotach na Darashii. Jaskinia na południe od wieży z Minosami. Zapraszam każdego chętnego do południowej dziury, bo mi się czasem nudzi a roty nie rozmowne. Skile mam świetne; 20/26
I zazwyczaj trenujemy w 3 osoby, bo przynajmniej jakoś jesteśmy się w stanie dogadać. Sposób jest rewelacja, bo rotów jest nadal dla nas za dużo.

Cytuj:
Jednak ktoś na forum, ujawnia ten sposób i na głowę i w miejsce, gdzie trenujesz i wykorzystujesz swoją wiedzę, zwala ci się kolejka ludzi, którzy próbują cię na siłe wykurzyć z ów miejsca i jak ostatnie nooby wybijają ci potworki, abyś się wyniósł z tego miejsca.
Ty chyba w jakąś paranoję wpadłeś. Saneris zrobił screena i opisał w jaki sposób prawie gienijalnie trenować a Ty masz pretensje, jakby conajmniej Ci postać zabrał. Jeżeli każdy trenowałby tak jak Ty i nie sposób byłoby mu przegadać to ja dziękuję za kolejkę składającą się z takich samolubów do training roomu. Trzebaby was po jednym ubijać.
Odnoszę wrażenie, że jesteś jednym z takich graczy, którzy potrafią się ładnie bloknąć z potworkiem w wąskim korytarzu, blokując drogę i idą na obiad bo sądzą, że to ich korytarz i reszta się nie liczy bo oni chcą trenować.

Cytuj:
Jaka jest twoja reakcja? Skaczesz z radości i oznajmiasz, że jesteś bardzo zadowolony z tego, że inni już także wiedzą i że się im pomogło?
To zależy kto by przyszedł.
Jeżeli ktoś w miarę inteligentny, z którym idzie ponoegocjować bo wie, że takich miejsc nie ma dużo to z pewnością bym się dogadał.
Jeżeli taki jak Ty, to bym mu Geo dołożył dla lepszego efektu.
W obu przypadkach bym się cieszył.

Cytuj:
Nie sądzę... Może taki przykład wytłumaczy wam moją reakcję i frustrację tą sytuacją. Nie jest to chamstwo i egoizm, tylko swego rodzaju bunt. Zrozumcie mnie choć trochę - tak po ludzku...
Jakby się każdy "buntował" tak jak Ty, to niewiele byś wiedział. Stosujesz się do zasad opracowanych przez ludzi z Tibianews? Korzystałeś z czyjegoś poradnika? Ktoś pokazywał Ci jak grać, trenować itp? Palisz mane w "paczkach" 20? Trenujesz tak, żeby zadawać hity co 30 sekund na 2 potworkach ... ? Tak? To łaskawie daj właśnie tak po ludzku się ludziom wiedzą dzielić a nie zachowuj się jakbyś był jedynym na świecie.

EOT

Ostatnio edytowany przez Norrin - 28-06-2005 o 09:36.
Norrin jest offline