Cytuj:
Oryginalnie napisane przez gari
No więc jak na tyle inteligentny jesteś, to nie zapowiadaj, że nakręcisz filmik, jak tam dojść, gdyż tak jak mówisz - równe to jest QS.
|
Wszedłeś kiedyś na inną stronę lub forum niż tibia.pl? Przecież to nie musi tutaj zawisnąć.
Są już zlecenia na wycieczkę do geo i filmy.
BTW kiedyś umieścił tutaj ktoś film z pełnym questem przedstawiając dokładnie co robić i gdzie iść i wyobraź sobie, że go nie zdjęto!!
Cytuj:
Ja trenuję z 2 innymi kolegami, z którymi bez problemu prowadzi się rozmowę. Również trening we trzech (z czego druid stoi i pali manę również rozmawiając).
|
I wszyscy klepiecie pewnie non stop 24/h tego samego Geo.
Cytuj:
Powtarzam - nie znasz mnie, nie bluzgaj. Nie jesteś jasnowidzem, bo tacy nie istnieją. Nie wiesz jaki jestem - milcz.
|
Nie pomagasz - wyjdź
Cytuj:
Szkoda twego gadania - nie robi to na mnie wrażenia, bo wiem, że na mój temat, mówisz źle i bez słuszności. Twoje bluzganie jest daremne.
|
Chyba bluzgania nie widziałeś jeszcze

Nikt tutaj nie bluzga, w miarę kulturalnie to idzie skoro posty nadal są.
[zaraz ich nie będzie lol]
Cytuj:
Nie widzę problemu w tym, że mag trenuje.
|
ehh, jakby Ci to wyjaśnić ... Otóż problem jest i to ogromny, bo ... te skile ... one ... one jakoś nie chcą tak szybko rosnąć.
<edit>
Przeglądnij dokładnie "Silence Army Thread" - tam masz min 2 (tyle wyczaiłem) różne zrzuty z treningu na geomancerach. Tamtych się uczep, że pokazali miejsce.
</edit>
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rzewnis
Nie wiem czy Norrin ma tu takiego nicka jak w grze[...]
|
Tak, to mój char.
Z tym lurowaniem geo to lekki kłopot jest bo one pierońsko mane zasysają
a istnieje zasada mówąca; Mag bez many - martwy mag. Ale nie takie cuda się robiło