Gry nie robie sam, nie przypominam sobie zebym pisal"moj" przez "u", tak, z wladca pierscieni to gra ma sporo do czynienia (wiekszosc z was, graczy tibii nie ma zadnego pojecia o fantastyce i nie wie, ze tibia cholernie duzo ma wspolnego z WP, a Tolkien zapoczatkowal fantasy), co jeszcze chcecie-chcecie bym wiecej nie pisal juz tych tematow i zniechecacie mnie do robienia gry-prosze ja was bardzo, nie napisze wiecej tematow, chcialem wczoraj jak czlowiek poinformowac ludzi o postepach w grze a tu z "twarzami" do mnie-dziekuje wszystim za uprzejmosc... aha-z World of Warcraft to akurat panie (a nie trudzilem sie by zapamietac ksywe-nie warto) jakistam nei ma to nic wspolnego, gdybys pan byl troszke zorientowany w fantastyce to jeszcze by pan potrafil znalezc znaczenie nazwy kontynentu, ale ok

AAAAAA, jedyny pan, ktory umie rozmawiac i moze mimo, ze krytykuje mnie ostro, wypowiadac sie kulturalnie to (bodajze) gremlin, w kazdym razie ma avatar z takim smisznym trollem trzymajacym maczuge (hłehłehłe), a odnosnie szkicu mapy, to jest on robiony juz w rpg makerze, wiec niech Pan osadzi czy jestem prof. czy takim idiota (jak to sobie pan zadawal pytanie) a do tych ktorzy mowia, ze jestem nadety (??) czy nadetym bachorem (sic) czy jakos tak to radze, zeby nie pisali co im slina na jezyk przyniesie

No a tak poza tym nie porusze juz tematu mojego mmorpg-wedle waszego zyczenia, jednak nei zaniecham prac nad nim

na razie, ktos tam pytal cos tam o prawach do rpgmakera bl;abla czy ci pozwola cos tam do powszechnego uzytku, blabla, panie daj pan spokoj, gdyby nie pozwalali to bys za darmo z neta nie mogl programiku zassac, Bye then...
__________________________________________________ ______