Oryginalnie napisane przez kalashnikov
Eh... ,,u wiekszosci slawnego IC..." dobre sobie... Tak naprawde IC nie mialo zadnych szans, bo w tej guildzie byli (wiekszosc) sami ,,najmadrzejsi" gracze, kazdy wiedzial wiecej od drugiego, jeden byl lepszy od drugiego wiec powiedzialem ze nie mam zamiaru byc w wojnie z guildia ktora ma 20 leaderow, a kazdy wymadrzal sie i planowal ta wojne po swojemu. Po 2 DOLACZYLEM DO PHYRS BO SAMI MNIE O TO POPROSILI, WIEC NIE LIZALEM DUPY ZEBY SIE TAM DOSTAC I TO JEST MOJA PRYWATNA DECYZJA DO KOGO SIE PRZYLACZAM (ale mozna powtarzac to do znudzenia a inni sa przeciez madrzejsi i lepiej wiedza jak bylo...), bo widzisz trzeba sie jakos ustawic na serwie to raz, dwa ze marzeniami wojny sie nie wygrywa a IC marzyla sie wladza na serwerze i sie przeliczyli, proste... Po 3 smiesza mnie ludzie tacy jak Ty, uwazasz ze jezeli jestem Polakiem to powinienem trzymac tylko z Polakami? Przepraszam ale to juz sa lekko nacjonalistyczne poglady... Na jednym serwie lepsi sa np. Szwedzi na drugim Polacy jezeli chce sie pograc troche dluzej lepiej trzymac sie tych bardziej doswiadczonych graczy, ktorzy nie tylko dobrze rozegraja walki o serwer ale takze czegos naucza, np. jak powinno sie dowodzic na wojnie czy tez wiele innych... U nas raczej jest to niemozliwe zeby byl jeden leader bo kazdy chce byc tym najwiekszym, a tak byc nie moze, jezeli zaczna sie zmieniac te egoistyczne poglady bedzie szansa na to ze wraz z uplywem czasu to my Polacy zaczniemy podbijac kolejne serwery , lecz narazie nalezy bacznie obserwowac dalsze poczynania na nowym serwie i wtedy robic guildie, walczyc o wladze, bic lvle, bo planowanie takich rzeczy przed wyjsciem kolejnych serwow nie ma zadnego sensu... ale coz moze sie myle (oby), wiec czekam na rozwoj sytuacji i zycze wszystkiego dobrego we ,,wladaniu" serwerem przed jego powstaniem...
Signed,
POWERABUSER
|