Zobacz pojedynczy post
stary 20-03-2004, 15:40   #15
Matheous
Użytkownik Forum

Matheous's Avatar

Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.

Matheous ma numer GG 2872460 Matheous ma login Tlenu emcid@tlen.pl
Domyślny

Ja mam nieco inne odczucia-jak ktos tu powiedzial-tu ludzie po prostu sie NIE LUBIA. Na prawie wszystkich forach jest tak, ze kazdy forumowicz ma na gg/tlenie/VIPach w tibii(a jesli forum innej gry to w jakiejs liscie przyjaciol czy czyms) przynajmniej z 5 innych bo po prostu lubi z nimi gadac-tutaj jakby ludzie sa strasznie 'przedmiotowi' i np mowia ze 'Ten user Bobesadlo jest glupi bo zalozyl drugi taki sam temat' 'Tamten user Finkelroj jest madry bo zwrocil uwage temu Bobesadlo' i inne takie. Po prostu dla forumowicza inny forumowicz to nie CZLOWIEK tylko BOT ktory albo robi rzeczy dobre, albo zle.
No i tego sie tak latwo nie zmieni-trzeba po prostu sprobowac spojrzec na wszystkich jak na ludzi i pomyslec sobie np 'on ma podobny punkt widzenia do mojego, na pewno bysmy sie polubili' i tego samego dnia dodac go sobie do GG
Tutaj forumowicz to wlasnie FORUMowicz-wchodzi na forum, obluzga kilku ludzi i znika jak kamfora.
I tyle.