Zobacz pojedynczy post
stary 28-06-2005, 18:42   #494
kalashnikov
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 05 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Elysian Warior
Balnazzar (@kalashinkow) stul swój RYJ. Nikt cie tu nie lubi. Bujaj stąd idioto. Każdy cie uważa za idiote, tchurza, lizodupa i złodzieja - ja chyba najbardziej. Tak więc jak juz mówiłem - podaj nam swój nick na nowym swiecie, i tyle, a nie tu tłumaczysz sie ze swoich grzeszkow - nikt nawet nie chce czytac twoich bezsensownych postów. Spierd*laj Skur**synie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Widac juz nie masz nic madrego do powiedzenia... Argumenty sie skonczyly? Eh. i pomyslec ze jest dosc spora roznica wieku miedzy nami... jestem o 3 lata mlodszy ale roznicy intelektualnej nie widac... przykre

__________________________________________________ _
nie chcemy tu nic pisać bo to shit forum
ale skoro już otworzyliscie ten temat i daliscie szwedowi sie wypisac to trzeba mu odpowiedziec ze nikt z polakow go nie lubi(delikatnie mowiac)

@Szwed
Winni sie tlumacza a ty ladnie sie tlumaczysz widze
-----------------------------------------------------------

Eh zalosne sa czasem Wasze wypowiedzi... naprawde nie wiem co macie do Szwedow (polacy nacjonalistyczny narod, czy leczymy kompleksy? ), rozumiem ktorys Wam cos zrobil ale czemu gnoicie ogol? Moge sie zalozyc ze jacys polscy gracze tez Was w c***a zrobili nie raz ale przeciez to sa ,,bracia" wiec o nich cieplo mowimy, a szwed to szwed znowu serwem rzadzi, gnoic szwedow nie? Zalosna filozofia ;/ Aha i ja sie nie tlumacze tylko nie lubie jak ktos przekreca prawde... i czemu sie wypowiadasz za caly narod?

__________________________________________________ ____
n/c powiem ci tylko kalashnikov ze jesztes @#$%... dziwny
--------------------------------------------------------------
Dziwny bo nic nie mam do Szwedow? Dziwny bo powinienem jak Wy ich gnoic? Coz... wole byc dziwny...

__________________________________________________ _______
Tak jak mówił Elmer, wyzywał swoich żołnierzy od nierobów, tchorzów, itp. A teraz przestał się logować !!!
------------------------------------------------------------------
Haha...przestalem sie logowac bo przegralismy wojne. Trudno pojac, nie? Co mam wbijac i stac w depo przez caly dzien? n/c....
__________________________________________________ _______
Przez tego h*** Pro'Kracza przegraliśmy wojne !!! Elmer tak samo skończyła się moja przygoda z Nebulą

Dowódcą wojsk od samego początku powinien być Knaak Skywalker !!!
-----------------------------------------------------------------
Yeach najlepiej zwalic wszystko na innych, a co samemu zrobiles w wojnie (jezeli wogole w niej uczestniczyles)? Wymien mi chodz 2 powody dla ktorych uwazasz ze przezemnie przegralismy wojne?

P.S. Zalosni sa ludzie, ktorzy uwazaja Polakow, ktorzy sa w ,,nie polskiej guildzie" za zdrajcow narodow, eh smutna prawda o polskiej mlodziezy na przykladzie gry komputerowej...

__________________________________________________ ______
No kalashnikow s*******aj od nas nie lubie sie powtarzac ale radze ci zebys wy*******al na forum szwedow www.tibiaswe.com i trzymaj sie z dala od tego tematu i od nas.
Podaj swoj nick a zapewniam ze pomozemy ci zrookowac swoja postac;]
----------------------------------------------------------------------
A co nie stac Cie na to zeby podjac sie kulturalnej dyskusji? Jestem mlodszy, wiec postaraj sie pokazac swoja ,,doroslosc" i wiedze poprzez poparcie swoich wypowiedzi JAKIMIKOLWIEK argumentami, czekam... chyba ze poprstu Cie na to nie stac i lepiej zalatwic sprawe bezsensownymi bluzgami... Zreszta pokazesz na co Cie stac na serwie...zobaczymy jak Ci pojdzie moje rookowanie... milego zycze.

Ostatnio edytowany przez kalashnikov - 28-06-2005 o 18:47.
kalashnikov jest offline