Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gath Vaun
Hmm, ogólnie czytając tego posta a jest on bardzo długi nasuwa sie jeden wniosek. Mianowicie jest jakas grupka ludzi, ktorzy chca rządzić serwerem i stworzyć "Polski serwer bez Power Abusingu i pięknie rosnącą zielona trawą".
Czy nie sądzicie że chcecie stworzyć pewien rodzaj utopii? To oczywiście piękna idea ale połowa z was nigdy nie grała na nowym serwerze, kolejna część ma nad wyraz rozwiniete poczucie honoru i patriotyzmu, a kolejni mieli h lvla jak obecni tu Czarny i Tao Fao, teraz maja zamiar być wspaniałymi liderami. Tu tak naprawde nie chodzi o szwedów, brazylijczyków czy hiszpanów, tu chodzi o człowieka i o to jakim on jest. Nie chce nikomu prawic morałów bo sam w sobie pomysł jest dobry, tyle że to forum nie jest drogą do osiągnięcia sukcesu, wasi liderzy są śmieszni i nei mają pojęcia o wojnie, a większość z was nigdy nie walczyła.
W tej sytuacji przytocze wam książkę Potop Henryka Sienkiewicza, bo według mnie obrazuje ona mentalność Polaków. Tam Polacy zdradzaja siebie nawzajem i pomagaja szwedom, ktorzy zajmuja Polske. Wiem, że teraz wszyscy powiedzą że oni tacy nie są ale zastanowcie sie czy ktokowliek z was moze poświadczyc za chociaż 40% waszych gildii ze ich nie zdradza? Nie sądze bo sie tak naprawde nie znacie.
Wiem ze jestem nielubiamy w srodowisku Polakow, i szczerze mówiac nie obchodzi mnie to. Zycze wam wszystkim powodzenia... I zastanowcie sie nad zbyt pochopnymi decyzjami....
A Tao Fao życze w koncu zeby wygral pierwsza wojne w swoim zyciu bo jak narazie cala rodzinka pracuje nad postacia a pozniej jest on hunted. Wazniejsza jest ilosc a nei jakosc, przykladem jest berylia.
|
Calkowicie sie z tym zgadzam. A Panu elysian warrior zycze przedewszystkim zmadrzenia przed ,,dowodzeniem" na nowym serwie. Ah no i jeszcze pozostaje aspekt znanego juz ,,lizania dupy". Ja naprawde nie wiem co pojmujecie pod tym pojeciem? Przebywanie w tamtym srodkowisku? Bo jezeli mysliscie ze np. pisalem do nich ze sa za***iscie i wogole to albo jestescie tak glupi albo dobre zarty sie Was trzymaja...
__________________________________________________ ______
ps. ty nie jestes młodszy ty jesteś gówniaż, dziecko nie dowartosciowane próbujące coś udowodnić - patologia.
-----------------------------------------------------------------------------------------
Ja nie musze nic udowadniac, Ty sam udowadniasz cos poziomem swoich wypowiedzi...
__________________________________________________ ______
ps2. ja nie gnoje szwedów, osobiscie do nich nic nie mam nawet kilku znam i normalnie z nimi rozmawiam np. Viatora z chimery (mozesz jej zapytac) ale z reguły szwedzi nas nie lubia (przynajmniej na niemieckich serverach) a jesli juz ktoś mnie nie lubi i daje mi to do zrozumienia to dlaczego ja mam go lubic heh?. wiec stfu. i szwedzi beda kazdego nizszego lv do tego polaka PAować a ty razem z nimi bo ty ich rodak(asslicker) jesteś pozdro.
------------------------------------------------------------------------------------------
Naprawde nie musisz sie chwalic tym ze masz kolegow ze szwecji... to powinno byc normalne ale jak widac u niektorych jest to cos niebywalego, a mowia o tym tak jakby mieli qmpli/przyjaciol wsrod tredowatych bo mniej wiecej tak to brzmi.
Dziwne ze jak sa do nas od poczatku wrogo nastawieni to dlaczego przyjmuja Polakow do guildi? Ale zaczynam pojmowac Twoja ideologie. Oni przyjmuja tylko ,,zdrajcow norodu", a Ty zagorzaly patriota nie pozwolisz na to zeby jakis szwed rzadzil serwem, a wiec rzucasz sie na niego bez pojecia o tym jak sie do tego zabrac po czym przegrywasz i odchodzisz z nadzieja ze kiedys to Ty bedziesz mial szanse dowodzic potega na serwerze... Am I right?
Signed,
POWERABUSER