Zobacz pojedynczy post
stary 29-06-2005, 08:28   #97
gari
Użytkownik Forum

gari's Avatar

Data dołączenia: 17 12 2004
Lokacja: Lubaczów

Stan: Na Emeryturze
gari ma numer GG 2090629
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Norrin
Wszedłeś kiedyś na inną stronę lub forum niż tibia.pl? Przecież to nie musi tutaj zawisnąć.
Są już zlecenia na wycieczkę do geo i filmy.
BTW kiedyś umieścił tutaj ktoś film z pełnym questem przedstawiając dokładnie co robić i gdzie iść i wyobraź sobie, że go nie zdjęto!!
Pewnie jesteś na tyle inteligentny i dobrze wiesz, jak mało osób potrafi korzystać z opcji "szukaj".
Cytuj:
I wszyscy klepiecie pewnie non stop 24/h tego samego Geo.
Na twoje nieszczęście, nie wszyscy, tylko ja i mój kolega, paladin. Druid stoi i robi runki. Możesz być pewien, że nie 24h, bo musimy sobie zrobić przerwę na save, więc siedzimy prawie 23h50min.
Cytuj:
Nie pomagasz - wyjdź
To jest forum dyskusyjne, jak sama nazwa wskazuje, do dyskusji, a nie pomocy rozbitkom, powodzianom. Chyba masz problem ze zrozumieniem przeznaczenia forum. To nie jest forum Akcji Pomocy Powodzian czy PCK.
Cytuj:
Chyba bluzgania nie widziałeś jeszcze Nikt tutaj nie bluzga, w miarę kulturalnie to idzie skoro posty nadal są.
[zaraz ich nie będzie lol]
Bluzgania nie widziałem, za to dosyć często słysze, tylko że nie w moją stronę.
Cytuj:
ehh, jakby Ci to wyjaśnić ... Otóż problem jest i to ogromny, bo ... te skile ... one ... one jakoś nie chcą tak szybko rosnąć.
No popatrz! A wiesz, jak knightowi skille rosną przy 85/85? Pewnie nie...
Eternal Oblivion (211 Elite Knight, 110/108) pochwalił się w jednym, ze swoich filmików, że 1% skilla rośnie mu w 3h10min. Tak dla twoich informacji o szybkości rośnięcia skilli.
Cytuj:
Przeglądnij dokładnie "Silence Army Thread" - tam masz min 2 (tyle wyczaiłem) różne zrzuty z treningu na geomancerach. Tamtych się uczep, że pokazali miejsce.
Nie jestem nabijaczem postów - nie będę pisał tego samego w dwóch miejscach.

I tak do za****** śmierci...

Ostatnio edytowany przez gari - 29-06-2005 o 08:33.
gari jest offline