Zobacz pojedynczy post
stary 29-06-2005, 10:05   #31
Kacziv
Użytkownik Forum

Kacziv's Avatar

Data dołączenia: 30 08 2004

Kacziv ma numer GG 5619795
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tomkov
Tak jak w temacie. Jeżeli chodzi o mnie to nei mam szacunku dla tych ludzi. Ostatnio chciałem sobie poexpić na soldach w kopalni na południe od góry goblinów. Nie doszedłem do soldów, bo ktoś zlurował ok. 8 dwarf guardów. W pierwszej sekundzie jak je zobaczyłem byłem ździwiony co one tu robią. Pomyślałem sobie żeby zacząć uciekać i walić z run w nie. Na domiar złego w tym samym momencie przerwało mi neta na 3-4 sekundy przez co nie zdążyłem uciec !! Co straciłem ? Najcenniejszą rzeczą był Bright Sword (30k ), a ponadto BP UH, 2 BP HMM, nowy axe ring, bolty(na sell) oraz inne pojedyncze runy. brakowało mi ok 30% do 25 lvl i ok 30% do 39 mlvl. Do tej pory jestem załamany. Człowiek haruje całymi dniami aby zarobić na BS oraz mieć dobre skille, a tu w jednej chwili traci wszystko. LURERS SUX !
Ja nie mam nic do lurerów bo sam nim jestem
Co to by była za Tibia jakby żadnej akcji w niej nie było, przecież nie musi być łatwa, lekka i przyjemna.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Magus
Nudzi im sie to sie bawia uprzykrzajac zycie innym graczom. W zasadzie samo lurowanie moze byc calkiem zabawne, sam sie kiedys w to troche bawilem. Nie ma to jak Smok pustoszacy Thais albo GS na trasie do Venore.
Na lurerow nie ma lekarstwa, byli, sa i beda. Trzeba nauczyc sie ich przechytrzac. To jedyny sposob.

Co o nich mysle? Dodaja troche adrenaliny do monotonnej rozgrywki tibijskiej. Z nimi zle, bez nich jeszcze gorzej.
A szkoda, że już się nie da zlurować nic do miast bo takto by zmiotło tych low lvli cały dzień blokujących wejście do depo.
Kacziv jest offline   Odpowiedz z Cytatem