Temat: Opowieści...
Zobacz pojedynczy post
stary 20-03-2004, 19:44   #2
Acid Drink
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 03 2004

Domyślny

Ja mialem fajna akcje jak zaraz potrenowaniu szedlem sobie (obrzeza carlin-cmentarz) i mialem trupia czache a tu nagle patrze a tu przedemna ognisko wyroslo to wracam spowrotem i jak mi znikla czacha to podszedlem do ogniskaa tam bylo 2 ziomkow na 12 lvl i jeden zaczyna mnie atakowac (wtedy mialem 18lvl) to ja podbiegam do jednego i tez go atakuje ale za duzo mu nierobilem wiec pobieglem do depo po moj ekwipunek bojowy (tamten byl do trenowania) i ide w te samo miejsce i pac 1 zabilem i drugiego juz wykanczalem az tu ich kumpel podchodzi na 25 lvl wiec prysnelem gdzies a potem co zabawniejsze ten koles co przezyl chcial odemnie 5 k a wiec zaczelem polowanie na niego:
za pierwszym razem prawie go zabilem ale jego kumpel robil mi wieksza szkode wiec musialem jego najpierw zabic ale niestety moj glowny wrog zwial, za drugim raem to juz siekitral w okolice depo gdzie raczej niechcialem go tam zabic i dodatkowo obstawial sie kumplem, wiec przelogowalem sie na druga postac (czyli na paladyna na 26 lvl i przestraszylem jego kumpla tak ze postawil on na swoim koledze krzyzyk) a po 3 dniach wreszciee mu sie udalo mi sie go zabic (w zamku kolo ab) i kazalem mu zaplacic mi 2k albo posle go na rook,
DO TEJ PORY SIE NIEZALOGOWAL
a mialem ku temu pretekst
1)zaatakowali mnie
2)chcial wyludzic odemnie 5k
3)nasylal na mnie kumpli
4)stracilem duzo czasu na niego
Acid Drink jest offline   Odpowiedz z Cytatem