Pozwoliłem sobie zrobić fake, chciałbym sprawdzić się

. Wszystko zrobione ze sprite'ów, takiego miejsca w tibii nie spotkasz

Proszę o komenty.
Podziękowania dla Eloryna i Besna za Fake Screenshot Tutorial, dla Dejva za ten poradnik (nazwy zapomniałem

), oraz dla YAYUU za Fake Font Conventer.
Ukazały się części:
1 część - post 1
2 część - post 10
3 część (Khar) - post 22
4 część (Suolx) - post 37
5 część (Walka z Capslockiem I) - post 47
5 część (Walka z Capslockiem II) - post 51
6 część (zmartwychstanie Suolxa) - post 84
7 część (Necro & Meneg) - post 93
A oto i dzieło...
W upalnym mieście, innym od Darashi ani Ankrahcośtam, żyło sobie dwóch high levelów. Nie mieli co robić, znudziło im się expienie, więc kupili olbrzymi dom i stali się Łowcami Nagród.
Było ich dwóch - Nemezc, królewski palladyn i Meneg, elitarny rycerz. Byli oddanymi przyjaciółmi.
Na zdjęciu poniżej widzimy zlecenie na poskromienie groźnej i niezniszczalnej Szatanki...... Nemezc w opałach. (Niebieski pocisk SD i zbyt przesunięty w lewo).

Tutaj walka z krwiożerczym Demorgiem, na zlecenie Krasnoludzkiego Komitetu Delikatesów.

Po tych przygodach zawsze wracali do domu i oddawali się przyjemnym rozrywkom. Zwykle Meneg zakładał trapy i przywoływał biednych graczy.
Jednak tego dnia stało się coś innego. Przyszedł do nich dziwny człowiek, wyróżniający się wśród tłumu miasta. Jak zwykle bohaterowie wiedzieli, że czeka ich kolejne zlecenie. Meneg sobie nic nie robił, tylko bawił się z graczami.

Nemezc przyjął gościa miło, mówił mu że ma remont, lecz gość bez ogródek przeszedł do sedna.

Neme już miał nawoływać Menega, żeby razem wysłuchać, ale gościu zniknął. (I jak zwykle zostawił kartkę -.-).

Meneg przeczytał i rozdarł kartkę, a następnie wypierał się, że chce iść.JUż się nawet przebrał w stój wojowniczy. Z treści kartki wiemy, że mają iść do tajemnej krypty na spotkanie z nagrodą.

Nemezc nie chiał iść, więc Meneg znowu przebrał się w domowy strój i dokańczał roboty z graczami. Jednak Nemezc w końcu zgodził się, choć podejrzewał, że to pułapka.

Nemezc przygotował pełno rzeczy, Meneg się zdziwił, lecz się zgodził.

Do tajemnej krypty steleportowali się czarem nieznanego.

Do tego miejsca wiodło dość ciekawe przejście...
C.D.N.
Co się stanie z nimi? Jakie dostaną zadanie? To w następnym odcinku.
Powiedzcie, czy mam kontynuować i czy się podoba... Spróbuję trochę poeksperymentować ze światłem.....