Zobacz pojedynczy post
stary 29-06-2005, 16:23   #4
Raynold
eX Moderator

Raynold's Avatar

Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hiey
1. Kiedyś ciekawił mnie jeden przedmiot. Przeszukałem forum, lecz nic nie znalazłem. Założyłem temat o nim, bo coś chciałem się dowiedzieć. Temat został skasowany a w "powód" pisało szukaj. Okazało się, że tamtym razem zrobiłem "literówke" i dlatego mi nie znalazło. Znalazłem temat o tym przedmiocie, lecz dalej nie było tam odpowiedzi na to pytanie. No i napisałem tam post z tym pytaniem. Po chwili został skasowany (post) i dostałem 3 (albo 2) pkt karne, za to, że odświeżyłem temat. Więc jak się mogę na tym forum dowiedzieć coś? Teraz już to nieważne (z tym przedmiotem) , bo kumpel mi to wszystko wytłumaczył.
Wiesz, zawsze możesz napisać posta z pytaniem: "dlaczego?". Mi się zdarzało nie raz z rozpędu wstawić ostrzeżenie, ba! nawet bana, przy czym okazało się, że osoba była (prawie) niewinna. Tak więc jeśli uważasz, że upomnienie zostało postawione niesłusznie, to napisz do Moderatora, który je wlepił. Nie jesteśmy nieomylni... (dobra, przynajmniej oficjalnie tak piszemy, żeby się ludzie nie czepiali )

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dabek
Może ktoś miał zły dzień?^^
hiehiehie...