Dziwisz sie tym wszystkim, ktorzy chca miec pacca za gp? PACC to jest jakies 80 zlotych miesiecznie(chyba, nie pamietam ile to jest w dolarach

a jak powiesz komus 'Mamo/Tato/Bracie/Siostro/Inny_Sponsorze(bo chyba w Tibie nie gra zbyt wielu ludzi z wlasnym zrodlem utrzymania, co?

dajcie mi 80 zeta bo chce miec wieksze mozliwosci w Tibii' to chyba cie WYSMIEJA-dajmy na to ze chcieli by popatrzec jak taka Tibia wyglada. Chyba kazdy wie, ze jak sie Tibie oglada to przedstawia sie ona jako najwiekszy shit swiata, no nie?
PACCa za real kase NIGDY bym nie kupil, chyba ze by kosztowal 20 zlotych a gosc do ktorego mam to wplacic mieszkal by po sasiedzku-tak jak moj admin od neta

Wtedy moze tak, ale 80 zlotych???POCZTA??? Albo PRZELEWEM??? Nie kazdy WIE jak to sie robi, jeszcze mniej MA KASE zeby to robic a juz zupelna garstka z nich ODWAZY sie to zrobic...
Wg mnie to CIPy najlepiej by zrobily jakby zlikwidowali tego *(&*^&*^&%^&%$ PACCa i zlikwidowali wszystkie bariery przez niego nakladane-rozumiecie o co mi chodzi? Szkoda, ze to jest kompletnie nierealne-tylko swir zrezygnowalby z takiej fortuny