Zobacz pojedynczy post
stary 29-06-2005, 23:03   #1
De'Alor
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 27 05 2005

Domyślny Cipsoft & hacki

Zalogowalem sie chwile temu i wracalem do miasta(na rooku) gdyz robie nowego chara. Wtem zobaczylem ze moja inna postac sie zalogowala(mam ja w vip). Wiec zagadalem zeby sie dowiedziec kto gra(moi dwaj koledzy znaja passy bo to druid )ale nie odpowiedzial. Wiec wbijam w tibie a tu ze zle haslo. Od razu wbijam na tibia.com zeby mi wyslali haslo z nadzieja ze znajde uzupelnionego parcela z nickiem hackera. Zaczolem wypelniac te wszystkie formularze i przyszedl mi mail . Odczytalem kliknolem kolejny link zeby otrzymac haslo wpisalem moj numer acc i submit i pojawil sie jakis napis. Czekalem na meila ok 10 min. W koncu doszlo nowe haslo a ja ucieszony moglem tylko zobaczyc ze hacker ukradl mi d shielda i padl. I mam pytanie. Jak myslicie czemu cipsoftowi zalezy zebysmy nie powstrzymywali hackerow. Jak sie zaznaczy opcje ze zapomnialo sie haslo to wypelnia sie mniej tych formularzy niz gdy sie zaznaczy ze hack. A jak jest hack to powinni wlasnie jak najszybciej wysylac haslo zeby mozna bylo otrzymac zeczy. Nie pisze tego postu w temacie zeby zostawic po sobie slad jak sie bylo hacknietym bo uwazam ze to nie ma zadnego znaczenia. Tylko denerwuje mnie ze wiem ze hacker se waluje moje dp a ja czekam 10 min na nowe haslo -.-
De'Alor jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.