Zobacz pojedynczy post
stary 30-06-2005, 08:33   #7
Magus
eX Moderator

Magus's Avatar

Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest

Stan: Na Emeryturze
Magus ma numer GG 2279467
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Premm
A co Was najbardziej wkurza na "Roku" xD?
No wiesz, najbardziej na "roku" to mnie denerwuje sesja i taki jeden Adam. Ale co to ma do Tibii 0_o ? Pewnie sie zastanawiasz o co mi chodzi.. Ano o to ze nie ma czegos takiego jak rok. Pisze sie 'rook' albo 'Rrookgaard'.
Cytuj:
noobostwo, a zarazem thieferstwo
Co to ma byc, nowomowa? Mowi Ci cos "ustawa o ochronie jezyka polsiego"? 'Noobstwo' jestem w stanie przelknac ale 'thieferstwo' 0_o ? Zlodziejstwo, czlowieku - z l o d z i e j s t w o.
Cytuj:
thiefowanie...
....... j/w
Cytuj:
A was to co najbardziej wnerwia?
Szczerze? Ludzie Twojego pokroju traktujacy gre emocjonalnie. Ludzie nie potrafiacy sie poprawnie wyslawiac, tu podam przyklad:
Bije minosa, podchodzi koles o nicku powiedzmy : "super hiper masta jedi PL" i zaczynamy "rozmowe":
---------------------------------------------------
super hiper masta jedi PL: polak
Ja (niewazny nick): pytasz czy oznajmiasz?
super hiper masta jedi PL: lol n00b ocochodzi

---------------------------------------------------
To sie w zasadzie tyczy calej gry a nie samego rooka. Bo tej wyspy i jej "klimatu" nie mam specjalnych uprzedzen, ja ja wprost uwielbiam. Nigdzie indziej nie mozna tak skutecznie dreczyc ludzi pokroju wyzej wymienionego polaczka. A tekstow "ju daj in mejn" skierowanych w moja strone to nawet nie zlicze. Zreszta, gram rookstayerem wiec wiecie... jednakze nie przeszkadza to innym w obiecywaniu mi niezliczonych zgonow na kontynencie.
Sumujac Rookgaard to dla mnie bardzo mile miejsce.
To tyle.
4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora.
5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego.
Magus jest offline   Odpowiedz z Cytatem