Zobacz pojedynczy post
stary 30-06-2005, 13:12   #39
Marixon
Użytkownik Forum

Marixon's Avatar

Data dołączenia: 11 06 2005
Lokacja: Bełchatów

Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
Marixon ma numer GG 7189912
Cool Czytaj...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Don Corleone
NIE ! NIE ! NIE ! I jeszcze raz NIE ! Nie chodziło mi o to że wszyscy krótrzy nie mają PACCa to n00bki. Znam dużo osób bez PACCa którzy nie są n00bami. Ale przyznaj że większość ludzi bez PACC to nooby
Przyznam Ci to... Ale, żeby FACC-ów bronić powiem, że sporo PACC-ów też jest idiotami.

Przykład?

No chociażby koleś o imieniu "Daj mi cos".

Ale taki ktoś, to jeszcze nie noob w porównaniu do gościa, którego znam z rl... Otóż pewien hacker, który chciał jego postać (którą tamten kupił na Allegro ) zaoferował mu "współpracę", a raczej powiedział, że mu wyśle program hackerski... Ten typek biegał po dworze i się ze mnie śmiał i mówił, że za kilka godzin mam hacka (a mi się coś z kompem skopało, że passa zmienić nie mogłem). Cały czas mówił, że mnie hacknie. Raz było tak:

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez tego idiotę
Już byłeś prawie shackowany, pozostało 4%, ale mi brat na klawiaturę skoczył
Jego kumpel mówił, że on 33-mu masterowi pocztę hacknął i sobie na nim gra... Heh, i jakby tego jeszcze było mało to twierdził (ten noob, nie kolega), że Goethiego Mac'Mannusa shackuje (najwyższy level na Solerze).

Efekt końcowy:

1.Chyba nikogo nie shackował, no bo nie shackował mnie, a ja byłem niemal bezbronny bez zmiany passa. Nie dostałem żadnego keyloggera przez gg, pocztę, itp. On myślał, że ludzi się hackuje tak po prostu; z niczego.
2.Stracił 90 zł - program nie działał, ale posiadał keyloggera, a ów noob cieszył się tylko kilka godzinek swoim pierwszym w życiu PACC-em (którego zresztą i tak kupił potajemnie ).

Jednym słowem: NOOB!!
Możecie się śmiać (jak chcecie of course!!)

EDIT:Ale się rozpisałem... Tylko nie mówcie, że ten post powinien się znajdować w temacie "Chcesz się z noobów powyśmiewać?"

Pozdro!

Ostatnio edytowany przez Marixon - 30-06-2005 o 14:52.
Marixon jest offline   Odpowiedz z Cytatem