Widać, że ten topic chyba nie ma szans na powodzenie .. a może się myle ??
@
Zaglada - szczerze mówiąć aby zrobić coś takiego wystarczy użyć jednego filtra np. w Photoshopie, przykład:
jeden filtr:

dwa filtry:
Jak ktoś używał kiedyś jakiegoś programu graficznego bardziej skomplikowanego niż Paint to raczej nie może powiedzieć nic więcej niż "twoja praca jest ok" i take jest moje zdanie. Zrobienie czegoś takiego dla kogoś kto umie odpalić program graficzny i wie gdzie są filty zajmie góra dwie minuty. Nie wiem czy się starałeś czy poprostu zrobiłeś coś szybko aby było .. ale gdybyś troszkę więcej nad tym posiedział to efekt byłby znacznie lepszy
@
qazxc3 pisanie postów aby się podlizać moderatorowi jest .... (zostawmy to tak...)
@
Jedi temat to "Nietypowe Zdjęcia" ... moim zdaniem aby zdjęcie było nietypowe nie musi to być fotomontaż (chociaż z pierwszego postu Zagłady wychodzi na to, że o fotomontaże mu chodziło). Skoro temat ss jest nużący dla Ciebie to po co odwiedzasz ten dział na forum ??
Ludzie czytajcie temat:
"Nietypowe Zdjęcia" .. a nie zdjęcia, które mają coś wnosić albo coś prezentować .. wystarczy, że będą nietypowe !!
A teraz ogólnie do wszystkich, gdzieś kiedyś zobaczyłem i mi zapadło w pamięci .. pasuje do tego topicu:
Chwal publicznie, krytykuj w cztery oczy ..
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful.
But we have lost the way.
Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator"