Jesli chodzi o :
Non p vs p to odradzam gry z calego serca dobilem na harmoni 32 sorca i zrezygnowalem z daleszej gry poniewaz mialem dosc tego ciaglego hamstwa panujacego tam, ciaglego lurowania, thiefowania, zajmowania nie swojich spotow, multi clienty..... itp. Osobicie uwazam ze graja tam samubojcy.
E p vs p faktycznie tylko dla twardzieli. Grałem na inferni i osiagnelem tam 27 lv knightem. Serv dla graczy , ktorzy szybko expia i skilluja . Trzeba miec dobra zgrana ekipe ktora zawsze moze pomoc w krytycznych sytuacjach ( atak wyzszych lv ) , dobra gildie , najlepiej jak sie ma protectora na 60 + lv . Glownie rozchodzi sie o to ze h lv pekuja sobie z nudow / huntuja za drobnostki / jakis lov lv zaatakuje ciebie ty go zabijesz i przychodzi 60 lv i zabija ciebie -.-. Jesli chodzi o zledziejstwo to nie przechodzi, zalezy tez jaki lv . W mojim orzypadku jak jakis noob chcial zabrac loot to sie zjezdzalo do reda takiego i byl spokoj. Ja juz osobiscie nie gram na inferni tylko sobie pkuje i zabijam ludzi z hunted list. Zeby dalej grac akurat na inferni trzeba miec protektora na wyskoim lv.
Normal p vs p nie mam tu dudzych doswiadoczen. Przewaznie robilem sobie postacie do 15 lv i przewaznie mialy one red skulla ;P
Wsyp mnie do morza z tąd przyjechałem
|