Zobacz pojedynczy post
stary 01-07-2005, 10:29   #5
Stefan12341
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 06 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ripper
Lol, a co miał zrobić? Zejść na dół, zaspamować z Ue i podarować ci Great Axe'a? -.- Pomyśl troche, takie problemy rozwiązują gracze, on ewentualnie mógł zbanować lurera jezeliby były dowody na to że zlurował.

Ja spotykałem GameMaster'a 3 razy. Raz wezwali go bo rzekomo używałem Mc (stałem z kumplem w takich samych outfitach), raz przechodziłem obok niego gdy banował Mc-usera, a raz po prostu był.
a czy ja cos mowie? opowiedzialem tylko swoja historie, chcialem zeby pomogl, bo to bylo zlurowane, nie pomogl, trudno. omg -.-'

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rycerz Marixon
Takie rzeczy chyba ustala CipSoft. I GM, który nie chce stracić posady musi się ich dosyć sztywno trzymać. Ale tak sobie teraz myślę, że kiedyś komuś e-plate wpadł na dach podobno (bo ktoś na forum taki temat zalożył) i mieli wzywać Gamemastera, bo nie można było go zdjąć. Czy wezwali - tego nie wiem. A gdyby nawet wezwali to czy by pomógł ??

Mówię "chyba" ponieważ sądzę, że on sobie tego sam nie wymyślił, że Ci nie może pomóc, tylko Cip-y nie pozwalają na tego typu akcje GM-om.

A możesz jeszcze podać jego nick?? Byłbym wdzięczny.Z góry thx!!

Pozdro 4all!!
nie pamietam... ale to byl chyba GM Dakota. (fajne zakladasz tematy, madrze mowisz, chyba ci dam notke xP)

@down:

lol?

Ostatnio edytowany przez Stefan12341 - 01-07-2005 o 10:34.
Stefan12341 jest offline   Odpowiedz z Cytatem