Zobacz pojedynczy post
stary 01-07-2005, 18:48   #22
Pogromca pk
Zbanowany

Pogromca pk's Avatar

Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: Siedziba Świętej Inkwizycji

Domyślny

Widziałem raz.
Aurera, kilka dni po utworzeniu serwera. Brak miejsca na rooku, w którym byłoby wolne miejsce do huntowania. Strefa dla Premium Account, pod ziemią, zdaje sie że na trollach. Ja, i kilku innych graczy schodzi w dół z nadzieją na chociaż jednego żywego trolla - a tam jakiś sprytny człowieczek zastawił skrzynkami przejście. W wyniku tego, ani droga na góre nie była możliwa (2 osoby na rope place), ani ruch w którąkolwiek stronę.
Owy gracz zażądał pieniędzy za uwolnienie nas, i po dłuższej kłótni jeden z graczy zapłacił. Gracz - traper zaczał przestawiac skrzynki w taki sposob że... sam sie zablokowal. Wreszcie ktos napisal do GMa (albo zrobil to wczesniej, nie mam pojecia), bo Game MAster pojawił sie obok nas. Nic nie mowil, kilka sekund i wszyscy zostalismy teleportowani pietro wyzej.
Na tym skonczyla sie moja przygoda z GMem, widzialem go cale 10 sekund! =P

Co do tego jak oceniam ich pracę - jak oglądam GM board na tibia.com, to widze, ze niektore tematy sa na utrzymywane na jednej stronie przez kilka dni (tzw. bump - bring up my post), i nikt ich nie zauwaza. Praca GMow jest wg niezadowalajaca!

Ostatnio edytowany przez Pogromca pk - 01-07-2005 o 18:56.
Pogromca pk jest offline   Odpowiedz z Cytatem