Zobacz pojedynczy post
stary 02-07-2005, 12:44   #123
Fight
Guest

Problem Ja też gram na Xantera

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tanin Hawking
Gram na Mainie w Xanterze od niedawna i wiem co sie dzieje głównie w Carlin i w Kazodronie. W Xanterze jest dosyć duzo polaków ale najwięcej jest zdecydowanie BR! i ich możesz głównie spotkac w Xanterze.

Niestety jest dosyc duzo ludzi ze "red skullami" codziennie kiedy jestem w carlin widze dużo trupów kolo ¶wi±tynii i koło depo jak z tego wynika PK jest w miare duzo...

Plusem jest to że tez jest duzo KPK [ killers people killers ]

Jest tez duzo 'wymuszeń' czyli " give xxxx gp or hunted " ale niedajcie sie zastraszyc!!! moja rada kiedy taki do ciebie podejdzie to lepiej od razu logout lub pisac same znaki zapytania i pisać co¶ w wymy¶lonym języku... to powinno dać napastnikowi do zrozumienia że nieumiesz po angielsku. Mi to już nie raz uratowało skóre!

Przeważnie ludzie s± w porz±dku wobec innych [ prócz oczywi¶cie tych ze "skullami" ] bardzo rzadko kradn± ci expa a jak jeste¶ ¶cigany przez PK to również ci pomog±

Najgorzej jak zaczniesz z kolesiami z końcowk± nicka " turi'el " ich lepiej omijać szerokim łukiem!! Oni maja największe levele { na 06.11.2004 jeden z nich ma 121 lvl !! } więc sami widzicie żeby z nimi lepiej nie zadzierać

jesli chodzi o exp.. hm ja cały czas siedze w kopalniach krasnoludów i tam jest bardzo mało ludzi.

Mog± się zdarzyć przypadki że jak wejdziesz głęboko w jaskinie to mog± też cie prosić aby¶ j± opu¶cił bo oni tam " poluj± " lepiej ich posłuchać bo zazwyczaj maj± wysoki level

ceny s± bardzo zróżnicowane więc ich nie podam [ np. 3 dni na kanale "trade" seprent sword kosztowal ok. 2.4 k -3k a dzi¶ [ 6.11.2004 ] można go było kupic za 800 - 900 gp.....

jak popełniłem jakie¶ błędy to prosze mnie poprawić
Tanin Hawking

mój numer gg 5273324 pisać w razie problemów zawsze pomoge

Lecz mam kilka zaztrzeżeń z powodu nOObstwa i hamstwa innych, pomimo że i ja tam mam glownol postac nie proponuje na 100% radze przez 2,5 sekundu pomyslec !!
  Odpowiedz z Cytatem