Zobacz pojedynczy post
stary 02-07-2005, 13:45   #12
Masel
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 27 05 2004
Lokacja: Bełchatów

Domyślny

smoki, tylko trzeba mieć dobre miejsce(np. edron na górce)
za runki prawie zawsze sie zwraca(zależy od świata ale u mnie na selenie zawsze mi sie zwracało ze sporą nadwyżką)
5 bp hmm, 1,5 bp uh, bp mfow(starczy koło 12 ale mi sie nigdy nie chcialo rozdrabniać i brałem cały bp) i można huntować bez eq co jest dużą zaletą..... warto sobie zrobić ograniczenie że np na jednego smoka marnujemy max 5 strzałów z hmm, gdyż później możemy się bardzo zdziwic kiedy zobaczymy że nie mamy już run.... aha weź sobie również bp blanków żeby doładowywać swoje zapasy i przy okazji mane spalać na cos porzytecznego.....

a co do guardów to nei lubie expic na tych potworach, mocno hitają jak dorwą, w kopalniach jest ciemno więc trzeba marnować capa na magic light wandy które całkiem sporo ważą i pieprzyc sie z lootbagiem, wyjmować go z tych dziur i czaić komu tu wykutać z sd(dodatkowy nakład)
49 m lvl

----------------------------------------------------------
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Boximus
Ja mam17lvl skillsy 41/31 (postac mam od kolegi a tamten broad swordem walil... trenie defa) i guardy dla mnie sa dobre. Sporo mi zabieraja, ale jak sie postaram to potrafie dwa na raz zabic... >>>CELESTA ROX!<<< (patrzcie na mój opis)
Masel jest offline   Odpowiedz z Cytatem