Temat: Guardy
Zobacz pojedynczy post
stary 02-07-2005, 14:02   #14
Masel
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 27 05 2004
Lokacja: Bełchatów

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez MS_nake
Ludzie !! o jakich wy skillach mowicie !! 80 skille nabijac specjalnie na guardy .. z takimi skillami mozna spokojnie gsy bić .

buahahaha
gsy knightem... LOL
weź człowieku.... jak nie wiesz to nie ******* głupot bo przez takich jak ty to forum uchodzi za noobowskie.... ja też nie jestem jakiś pro, elo i wogóle ale troszke pojęcia mam o tej grze bo troche już w nią gram i wież mi że dopiero jak się nabije skile po 80 można huncić na guardach bez większych strat w uhach..... owszem można iść na skilach po 60, kto ci broni i będziesz zabijał guardy jednak stracisz bp uhów na 20 guardów albo mniej a wyniesiesz przy szczęściu 700gp w loocie.... na skilach 70/70 owszem będziesz ładnie ciorał guardy jednak będziesz miał mizerny zysk a przecież chodzi o to żeby było fajnie, ale i przy okazji żeby coś zarobić żeby było można kupić lepszą zbroje itp
49 m lvl

----------------------------------------------------------
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Boximus
Ja mam17lvl skillsy 41/31 (postac mam od kolegi a tamten broad swordem walil... trenie defa) i guardy dla mnie sa dobre. Sporo mi zabieraja, ale jak sie postaram to potrafie dwa na raz zabic... >>>CELESTA ROX!<<< (patrzcie na mój opis)

Ostatnio edytowany przez Masel - 02-07-2005 o 14:03.
Masel jest offline   Odpowiedz z Cytatem