Zobacz pojedynczy post
stary 03-07-2005, 20:16   #46
PiXik
Zbanowany

PiXik's Avatar

Data dołączenia: 08 03 2004
Lokacja: Rybnik

Imię: Sir Pix
Profesja: Royal Paladin
Domyślny

a teraz coś odemnie:Grałem na początku na pvp server hiberna nie wiedziałem co to pa bo expiłem w publicznych miejsach lvl naibty 24.potem zaczeła się harmonia,całkiem przyjemna po postmanie czasem tylko załamania że nie można zabić ludzi.zagrałem na arcanii,nabiłem przyzwoity lvl i zaczeło się piekło wyjdź z minosów powiedział 20lvl knight(ja miałem 30+)musiałem wyjść bo miał kumpli.dołączyłem do odpowiedniej gildii wygraliśmy wojnę i mogłem grać(ale quitnałem arcanie).Potem to już totalne piekło:najpierw selena,totalny koszmat vidfamne z cruios zaczeły sobie rządzić,za rozmawianie jak z kimś równym dostałem i odeszłem z servera.Następny server berylia z kolegami,jak z deszczu pod rynnę a dokładniej pod dt,bidowanie domku hunted etc,pomyśleliśmy a źle trafiliśmy.następny server nebula.Najgorszy koszmar jaki przeżyłem(20lvl wyganiał mnie z rotów,20k płacenia że się stawiałem przez 5 minut)nie wytrzymałem zabiłem go;]gram na guardii.Jaki morał z tego wszystkiego:na cztery servery pvp udało mi się na jednym.oczywiśćie możesz co serva mieć nowych przyjaciół wstępować do najsilniejszych żeby cię chronili ale to nie zabawa żyjesz w stresie kiedy cię wykopią.
PiXik jest offline   Odpowiedz z Cytatem