Cytuj:
Oryginalnie napisane przez cFaniak
A i Marcin ty na prawde sie wywyzszasz... Myslisz ze jak walniesz jakies 2 fajne texty to juz jestes mastah? I od razu na forum "ale gdyby nie ja to by nudno bylo", "ja tu cala zabawe rozkrecalem". Moze txt'y nie byly dokladnie takie, ale taki mialy sens.
|
Jak zwykle nikt mnie nie zrozumial w 1 poscie chodzilo mi o to ze wprowadzilem troche smiechu (tak jak kazdy inny) i gdyby nie bylo byle ktorego z nas to by bylo mniej smiechu rozumiesz teraz o co mi chodzilo?? (czemu ja nie umie pisac tak zeby mnie rozomieli tak jak ja tego chce

)
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zielevitz
ps. Marcin of shadow - człowieku, jak piszesz na forum to się hamuj a nie się wywyższasz "o bezemnie by nie było śmiechu" "o ja waliłem tekstami z paccem" no fajnie się z tobą gadało ale masz takie odpały że miałem ochote się do ciebie nie przyznawać  a tak wogle to wolno piszesz na klawiaturze hue heu hue 
|
(czytaj to co napisalem cFANIAKOWI a co do klawiatury nigdy w zyciu nie umialem pisac na innej klawiaturze niz na swojej (lol)
Jezeli ktokolwiek odebral to jako wywyzszanie sie TO OSWIADCZAM ZE NIE O TO MI CHODZILO EH....
@Eileen
cos mi zdjecie nie wchodzi