Zobacz pojedynczy post
stary 03-07-2005, 22:28   #148
Marcin of shadow
Zbanowany

Marcin of shadow's Avatar

Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Krzeslo przed komputerm (na serio Wrocek)

Marcin of shadow ma numer GG 1931759
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez cFaniak
A i Marcin ty na prawde sie wywyzszasz... Myslisz ze jak walniesz jakies 2 fajne texty to juz jestes mastah? I od razu na forum "ale gdyby nie ja to by nudno bylo", "ja tu cala zabawe rozkrecalem". Moze txt'y nie byly dokladnie takie, ale taki mialy sens.
Jak zwykle nikt mnie nie zrozumial w 1 poscie chodzilo mi o to ze wprowadzilem troche smiechu (tak jak kazdy inny) i gdyby nie bylo byle ktorego z nas to by bylo mniej smiechu rozumiesz teraz o co mi chodzilo?? (czemu ja nie umie pisac tak zeby mnie rozomieli tak jak ja tego chce )

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zielevitz
ps. Marcin of shadow - człowieku, jak piszesz na forum to się hamuj a nie się wywyższasz "o bezemnie by nie było śmiechu" "o ja waliłem tekstami z paccem" no fajnie się z tobą gadało ale masz takie odpały że miałem ochote się do ciebie nie przyznawać a tak wogle to wolno piszesz na klawiaturze hue heu hue

(czytaj to co napisalem cFANIAKOWI a co do klawiatury nigdy w zyciu nie umialem pisac na innej klawiaturze niz na swojej (lol)

Jezeli ktokolwiek odebral to jako wywyzszanie sie TO OSWIADCZAM ZE NIE O TO MI CHODZILO EH....

@Eileen
cos mi zdjecie nie wchodzi

Ostatnio edytowany przez Marcin of shadow - 03-07-2005 o 22:33.
Marcin of shadow jest offline   Odpowiedz z Cytatem