04-07-2005, 12:28
|
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Raul
W sierpniu spotkanie w Warszawie, co do dokładniejszej daty będzie podane później, Superman ma gdzieś wysłać rodziców i można u niego nocować. Jest już zaplanowane, że ja na podłodze, Gewof z Danonką na jednym łóżku. Superman z pewnością udostępni wszystkim nocleg u siebie, więc nie ma obaw. Vall powiedział, że przyjedzie jak nie będzie żadnych ryjów. Nie wiem o co mu chodzi, ale przyjedzie. Superman mówił, że May może wpaść. Myślimy nad zaproszeniem ekipy z Głuchołaz (Drom, MatKus i Oxy). Kaldowi jak się będzie chciało wywalić kase na pociąg to również dołączy. Liczymy na to, że Gewof namówi Gonzka. Dobo i Parys oczywiście mieszkają w Warszawie więc chcąc nie chcąc muszą wpaść. Hoomik prawdopodobnie jak Kald przyjedzie sam się nie powstrzyma i czym prędzej dołączy. Dwimenor również wyjawił chęć przybycia. To wszyscy?
Będę edytował listę, patrząc na reakcje ludzi z #tibia.pl.
Aha bardzo chcielibyśmy aby pojawili się slonik i Koronowany Rycek.
Co do miejsca spotkania jeszcze będzie dokładnie podane i proponuje jak już tam będziemy skupiać się wokół mnie, na sobie będę miał koszulkę Raula, więc łatwo mnie będzie zobaczyć.
|
A co z Gesundheitem i Kinem? :'( Ich nie będzie? A i może Laureandil.
Mnie nie będzie na 100 %. Niestety. :S
|
|
|