Zobacz pojedynczy post
stary 04-07-2005, 12:58   #56
Gohan-saan
Guest

Domyślny

Wręcz śmieszą mnie te Wasze kłutnie.Obejrzyjcie czasami Nie do wiary (wiem,że tam są głupoty takie jak : Hitlerowcy w bunkrach kontaktowali się z kosmitami!).Chociażby nawet niedzielny odcinek.Ja sam wierze w Boga,wierze,że on istnieje.Choćby nawet na przykładzie stygnatów (nie wiem czy dobrze napisałem).A jak wytłumaczycie zapiski męża Marii Skłodowskiej ?Cytuje :
Cytuj:
(Włoski egzorcysta czy jakoś tak) trzyma Marie za ręke a stół unosi się pół metra nad podłogą
.
A nawet wywoływanie duchów przez Teofila Modrzejewskiego (nie obchodzi mnie,że większość z Was nie będzie wiedziała kto to jest =.=).Jak to wytłumaczycie ?Wierzycie w teorie (z małej bo: jaką ?) Darwinowską ?Ja nie.Jestem chrześcijaninem,mówiąc rzeczy w stylu: Bóg nie istnieje! obrażają mnie i powinny obrażać wszystkich wierzących.
Jeśli Bóg nie istnieje,to jak wytłumaczycie to,skąd się wzieliśmy ?Ostatnie odkrycia dowodzą,że ludzie tacy jak my (!) żyli w tych samych czasach co "małpo ludy".Więc powiedzcie,jak to się stało ?Ewoluowaliśmy (trudne słowo) z "małp" czy zostaliśmy stworzeni przez Siłe Wyższą ?Zastanówcie się nad tym co mówicie,wytoczcie poważnie argumenty a nie jakieś brednie dotyczące Boga (tego,że nie istnieje =.=).
Tak płakaliście za Papieżem,a teraz ?Obrażacie Jego wyznanie,obrażacie tym samym Jego.Jeszcze raz do Was apeluje,zastanówcie się nad tym co mówicie.
  Odpowiedz z Cytatem