Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Palladni
@Gohan-saan
Widzicie!! Mój proboszcz nigdy sie niemyli!!111!! Ty niemasz argumentów na istnienie boga, my/oni niemają na jego nieistnienie i tak zostanie, doputy dopuki niezginiemy i się sami nieprzekonamy. Twoje argumenty polegaja tylko na twojej wierze, a ja wierze w teorie ewolucji (taa strasznie trudne słowo), przecie ciągle sie rozwijamy. Jest spore prawdopodobieństwo że na innych planetach jest życie i wiesz co... Jeśli są to inteligętne formy życia, to oni też mają swojego Boga.
Co do papieża, to inna sprawa bo widzisz on nietylko przewodził Chrześcijanom ale także starał sie pomóc każdemu, starał się rozwiązywać pokojowo konflikty itd. Większość papieży do tej pory (Poza Janem Pawłem II) praktycznie nieopuszczała Watykanu, nasz tak bo chciał pomagać. Dlatego rozpaczaliśmy bo on był naprawde dobrym człowiekiem.
Btw. Jeśli już stawiasz znaki interpunkcyjne to spacje daje sie PO postawieniu znaku a nie przed.
|
Przeczytaj mój ostatni post a dowiesz się co mam na myśli =.= .
A tak by the way

glądaliście (nie wiem czy to nie do wiary czy coś innego było) program w którym było,że kosmici się objawiają czy coś takiego i głoszą słowa Chrystusa ?Boże,czego ludzie nie wymyślą...tak samo jak z tym "kosmitą" w Austarlii czy tam coś,tym no,"Czupakabra" czy jakoś tak.Pokazali zdjęcie to,to jak fragles wyglądało...