Zobacz pojedynczy post
stary 04-07-2005, 13:49   #72
Gohan-saan
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Palladni
Właśnie dlatego, że tylko ty tak myślisz staram Ci udowodnić że tak niejest i naprowadzić cie na dobry tok myślenia (Dobry i dość pewny według mnie).

BTW. Edytuj posty a nie post-pod postem piszesz!
Zabronisz mi tak pisać ?Dostane bana i to będzie moja sprawa.
btw:wszyscy piszą offtop...to miałobyć o kśiężach psychopatach a nie o istnieniu Boga,stworzeniu świata,podwarzaniu Biblii itp.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dabek
Czy ty naprawde chcesz nam wcisnąć że to co z naukowego punktu widzenia jest oczywiste, czego uczy się w szkołach i w co wierzy i z czym zgadza się 99% społeczeństwa (z Kościołem włącznie) to KIT?
Naprawdę myślisz że było tak jak jest napisane w Piśmie? Że człowiek nagle pojawił się na skinienie Bożego palca, że Ewa zjadła jabłko i teraz wszyscy mamy za to prze***ane?
Bibilia to ALEGORIA (trudne słowo, wiem-.-), artystyczna wizja historii, która wcale nie wyklucza teroii Darwina, a ty próbując nam wcisnąć że tak jest cofasz sie w rozwoju o dobre pareset lat...
To już moja sprawa w co wierze a Ty nie będziesz mi mówił w co mam wierzyć i co jest dobre a co złe =.= .

A ja to co dodałeś uprzejme usunąłem z mojego posta.

@Paladini:
To nie fanatyzm, to wiara.Poprostu jestem osobą wierzącą,a taki zasrany moderator jak Dabek mi nie będzie mówił w co mam wierzyć =.=
(Dabek,po *** mi posty edytujesz ?)

Ostatnio edytowany przez Gohan-saan - 04-07-2005 o 14:04.
  Odpowiedz z Cytatem