Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wikt
- Nawet spore wymagania graficzne. Na GeForcu FX 5200 chodzi, ale ze sterami Omega, bo inaczej to ledwo. Na Medium juz potrafi zacinac.
- Polaczyli kod na zycie z kodem na zbroje i kodem na kase :|
- Niektore szkoly sa NAPRAWDE denerwujace, np. szkola latania. Zeby zaliczyc zloto na wszystkim, trzeba byc geniuszem, miec gamepada, albo grac na PS2.
|
1. Nie dziw się, że ci gry kiepsko działają, jeśli masz FX'a... To jest porażka, nie karta graficzna.
2. Kody są dla lamerów. Grasz na kodach? Żal mi ciebie.
3. Szkoła latania ma tak naprawdę ze dwa trudne ćwiczenia, resztę można
zaliczyć za max. 5 razem... Problemy to ja miałem bodaj z Circle Airstrip, Circle Airstrip and Land i bodaj Destroy Targets (zresztą sam o tym wiesz), resztę na złoto pozaliczałem...
Cytuj:
ale po oberwaniu z shot guna powinno odlecieć się w tył to przecierz jest power.
|
ROTFL!
Tak może się zdarzyć TYLKO wtedy, kiedy strzelasz z biodra trzymając lufę przy brzuchu kolesia w niewielkiej odległości/tuż przy ciele... W normalnych warunkach, gdy jesteś mniej więcej w połowie lub na końcu maksymalnego zasięgu shotguna, taka rzecz się nie zdarzy...
Cytuj:
Kolejna rzecz gdy biore dziwke i jade gdzieś żeby się "zabawić" to stoje w miejscu samochodem i nagle rusza się samochód(niby się bawią...) kamera zjerzdża w dół jak się podniesie ją to obie postacie siedzą normalnie w aucie co to na resorach skaczą? poczym pani bierze forse za co za to że sobie poskakali?
|
Masz pojęcie, w ilu krajach Rockstar nie mógłby tej gry sprzedać? I tak SA dostało "M for Mature", tak by dostali "AO for Adult's Only" i zapewne zakazano by sprzedaży w Chinach, Japonii, Niemczech, Australii i paru mniejszych krajach...
Jak chcesz seksu, to sobie zainstaluj Hot Coffee mod.