UP:
Ja za za dobry ping uważam taki z czasem poniżej setki oczywiście badany na onecie (/ping
www.onet.pl -t). Na tibia.pl mam teraz ~169 a na onecie ~36. Żeby sprawdzić statystyki pingu trzeba poczekać aż się zbierze ich przynajmniej kilkanaście i wcisnać ctrl+Scroll Lock.
Dawno nie zamieszczałem ss-ów bo mi jeden serwer zabokowali na republice. Wiem, że większości ss-ów mojego autorstwa narazie nie widać, jednak niebawem znajdą się one na znacznei lepszym serwerze.
trochę stary ss, początkowo chciałem go do PotD wysłać, ale jakoś nie mogłem maila znaleść
Piramidy to niesamowity efekt pracy wielu rąk ale czy na pewno ludzkich? czy na pewno są bezpieczne? Ankrahmun pełne jest neibezpiecznych piramid i radzę nie lekceważyć ich. Pułapek w nich pełno, strzały ze ściany, głębokie przepaście, zapadnie... a oto dowód że mam rację
A teraz trochę przestażałe ss-y bo druid ma teraz trochę wyższy lvl ale można sobie zobaczyć, jak można marnować pieniądze
teraz odzyskany lvl 126
i jeszcze raz
tutaj mała inwazja -.-'
w drodze powrotnej uchwyciłem loot z demonów. kiepsko to wyszło, jednak mi przynajmniej się zwróciło. Sir Graliemu nie -.-'
no i na koniec najświeższy loot z d hell-a
niestety w najbliższym czasie wiele ss-ów ode mnie nie będzie ale jak tylko zapłace za serwere, to powgrywam all ss-y, zmienie stare linki i postaram się częściej pstrykać fotki