Temat: Akcja "ghoul"
Zobacz pojedynczy post
stary 05-07-2005, 15:07   #108
moF
Użytkownik Forum

moF's Avatar

Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: CalmerA

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Calmera
Poziom: 68
Skille: 83/82
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Master druid
Sie wie że ten ... gadałem że widziałem jak muj kumpel wchodzi do mino maga, tak serio to nie widziałem ale na słowo wierzyłem mojemu best kumplowi z reala , który gra w tibie. To co pisałem zwykła ściema, a tak na serio to szukam kogoś na Calmerze, kto byłby chętny ze mną szukać odpowiedzi na temat ghula. Bo w mino maga i spike sworda niewierze Skontaktójcie sie ze mną napewno każdego przyjme liczą sie ludzie z wyobraźnią bo chce tego ghula rozwiązać ... (nie tylko ja)

PS.: Rozpisuje sie zawsze jak jakiś **** pisarz :/:/:/ nie moja wina
Przyznajesz sie ze sciemniasz a 3 strony dalej piszesz o chain legsach , 2 ghoulach na pacc area. Zenada ... osobiscie ja i pewnie wiekszosc czytelnikow tego tematu ci nie uwierzy i trudno sie dziwic. Wiesz w tym topicu sa 2 rodzaje forumowiczow , mianowicie :

- ci ktorzy serio sie staraja i szukaja wskazowek.
- ci ktorzy "wiedza ale nie powiedza" , "maja ale nie pokaza" , "nie wkleja ss'ow bo costam" i wlasnie w tej grupie jestes.

Ja nie wierze w zadne twoje 2 ghoule i chain legsy przynajmniej nei po twojej wczesniejszej sciemie ...

Ostatnio edytowany przez moF - 05-07-2005 o 15:08.
moF jest offline