Zobacz pojedynczy post
stary 05-07-2005, 15:43   #33
Klimmek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 01 2005
Lokacja: 4D

Klimmek ma numer GG 9206444
Domyślny

Ja bym chciał aby był to zjad ludzi z IRCa, gdyż tam już się mniej więcej znamy (tylko przez Internet, ale zawsze), wiemy co po kim można się spodziewać itp.
A użytkownicy forum... Ci co mają organizować nocleg, czyli warszawscy IRCownicy, napewno bali by się gościć ludzi, o których kompletnie nic wiedzą.

Tak w ogóle to jeżeli na ten zjad przyjedzie chociaż 10 osób to będzie dobrze. Większość z nas mówi w 100% przyjedzie, bo napewno chcą pokazać, że są niewiadomo jak dorośli i mega mastahy. A tydzień przed zjazdem nagle im coś wypada albo nagle się zorientowali że jednak do Warszawy mają w****u daleko i nie mają czym przyjechać a na bilet PKP/PKS nie mają pieniędzy.

Ja mówie, że przyjade tylko jeżeli wszystko będzie pewne i nie okaże się ze zamiast dobrze się bawić to spędzimy noc na dworcu albo kręcąc się po miescie jak banda debili, i przyjade tylko z Taliboyem, bo nie mam zamiaru przebywać w Warszawie sam, bez najlepszego kumpla.

I muszą być browary i wódka!

@Down
Ja moge tak twierdzić po tym, że nie znasz ortografii i zamiast pisać 'sz', 'ku', piszesz 'sh', 'q'. Bardzo w****iające to jest i ciężko sie czyta.

Ostatnio edytowany przez Klimmek - 05-07-2005 o 15:54. Powód: Lesavir
Klimmek jest offline   Odpowiedz z Cytatem