Zobacz pojedynczy post
stary 05-07-2005, 16:45   #35
djkuter
Użytkownik Forum

djkuter's Avatar

Data dołączenia: 23 04 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój Kolor skóry: Biały!

Stan: Niegrający
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 8
Skille: 23/25
Poziom mag.: 1
Wyślij wiadomość przez ICQ do djkuter djkuter ma numer GG 3596971 djkuter ma login Tlenu laik6@tlen.pl Adres Jabbera do djkuter Send a message via Skype™ to djkuter
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Parys
Jak to nie jest komuch to ja jestem Ziomisława -,- Sam pomagał gen. Jaruzelskiemu, a teraz to chce go za wszystko winić. Przeciw pedałom? A co Ci oni przeszkadzają? Uniosceptyk? No pewnie, lepiej iść w strone Rosji. Wszyscy idą od, a my do Rosji.

Edit
Proponowałbym zamknąć temat. Jak widzimy, niektóre komentarze to śmiać się chce. "Ja bym głosował na tego bo jest fajny" Ehh..

Jak mówimy o Polityce to look:
http://www.geocities.com/wyrons/

komuch - roftl - mało z krzesła nie spadłem. Zobacz na jego ojca - Jędrzeja Giertycha. Jednego z największych przedwojennych działaczy narodowych. Rada przy p. Jaruzelskim była wtedy jedenym forum na którym opozycja mogła powiedzieć to, co chciała powiedzieć i nie iść do więzienia. Cześć z opozycji jednak nie weszła do niej i dziś się tym szczyci.

uniosceptyk, a nie eurosceptyk, nie jest przeciw Europie zjednoczonej, ale nei tej formie Unii Europejskiej - Europa Ojczyzn nie Europa Regionów. Unia się już sypie, jak wstąpi do niej Turcja i Izrael (sic!) to już będzie znak, że koniec jest bliski. Szwajcaria i Norwegia prosperują dobrze mając podpisane tylko umowy o handlu z UE. Cała Unia nie jest zła, ale więcej jest minusów niż plusów.