Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Storm Silverhand
Gra jest boska, mam 9 lvl a zacinam takich 30 lvlowców z miecza ze nie wiedza gdzie przod gdzie tyl.
|
To muszą być prawdziwi kretyni.... bo jeśli ja (jak sprawdzałem w treningach clanu), to lvl 5 (możnap owiedzieć że 9) zabierał mi z 5% paska Pancerza i 0% HP ......... więc jak to możliwe że ty 30 lvl'owców zabijassz skoro ja miałem lvl 22 -.- ? Po drugie to też są albo kretyni albo nie wiem co że grają z lvl'ami mniejszymi niż 20. Gdyż, Iż grasz z takimi to jak z giniesz to tracisz -500-900 EXP ++ ... Więc takich 30 lvl'ów to napewno nie siekasz po trzecie to oni super grają, poprostu nawet my na lvl'ach 21-29 mamy ogromne problemy by zabić ich.... jeśli taki ci podbije poprzez przyśpieszenie mieczem + z tym Gold Shotgunem... to ci + pierścionki na arm (te lepsze, +8 ) i arm lvl 20 (ten brązowy) ci nie wystarcza, bo by cie tylko dobił ... nie wiem czym... tyle ci wytraca że w kilkamilisekund giniesz . A w walcze mieczem też nie masz szans... takcih tricków używają....Hop na lewo na prawo na lewo, lewo i tak w kółko nie nadąrzasz... bo zara ci jeszcze coś z tyłu walnie.
EDIT:
Ktoś wspominał o kasy, na moim lvl'u wypada średnie po 800 bounty po rundzie w której fragów średnio jest 20+ .