| 
				 tibianoob 
 bardzo fajny postuwazam ze ten kto to napisal zrobil dobra robote i napisal prawde(niestety to prawda)
 rozsmieszylo mnie to ze gosc trzymal tarcze w miejscu na strzaly.
 i uwazam ze wlasnie tak jak to napisales najlepiej nauczyc sie samemu grac jest swietne. w moim gronie znajomych ja zaczalem grac jako pierwszy pozniej moj kolega ktoremu w sumie nie pomogalem pozniej inni gdzie juz wszystko im mowil znajomy teraz to ludzie ktorzy mysla ze sa najlepsi i nie moge ich sluchac jak sie madruja..
 niedawno byla jakas akcja ze gosc na wysokim lvlu robil questa z bohami i gs a reszta serwa ktora nie wykonala tego questa miala isc po sama nagrode (bramka 60lvl) moj kolega poszedl z nimi a mial 22lvl lider tego "stada" jak zobaczyl moje kolege chyba poplakal sie ze smiechu. nie wiem co moj kolega chcial zrobic ale pewnie znalesc protectora... zalosne...

ciesze sie ze opis nooba nie tyczy sie mnie
 i fakt polacy to sepy (szkoda ze nie poznalem jeszcze ludzi ze szwecji jak sa tacy dobrzi) ja jak widze jakiegos goscia ktory ma 8lvl i chce kupic "noob eq" jak to czesto nazywaja to biore takiego i go ubieram bo co mi z tego przyjdzie ze zarobie 500gp  i tak sobiie nic nie kupie za 500gp i chcialbym zeby wszyscy nie tylko polacy tak robili (i sie dobrze bawili) poniewaz o wiele lepiej i przyjemniej sie gra. nie mowie o tym ze daje komus scale armor i zostajemy najlepszymi kolegami bo nieraz sie zdarza ze dam komus cos za "fri" i nigdy go wiecej nie zobacze.artykul jest bardzo fajny i mysle ze nic to i tak nie zmieni bo polacy sa uparci. jak bys napisal ze ci co to czytaja sa super a ten artykul ma byc tylko poradnikiem jak stac sie super gosciem to pewnie wiele osob by cos zrobilo a tak to beda nazlosc robic ludziom i specjalnie beda spamowac zapychac depo tylko dlatego zeby pokazac ze nie sa noobami...

polacy to polacy... jesli ktos chce cos mi powiedziec osobiscie piszcze na numer gg: 2669072
 pozdro dla czlowieka ktory stworzyl ten artykul

Ostatnio edytowany przez Pani Janina -  05-07-2005 o 20:29.
 |