1) Od 21 lvl'u jest takie coś, jak by blokada anti pomocy słabszym graczom. Czyli jeśli lvl 21 zginie przez jakiś lvl 10 lub 15 (wyżej chyba normalnie) - 21+++ nie ma żadnych problemów, wtedy może ginąć ile się chce - to traci exp, niższe lvl'e nie tracą
2) Zależy od ....twojego i innych lvl'a (twój to CAP - czyli ile MAX możesz dostać, innych to ...ile za zabicie... nie znam licznika, ale jak mówiłem 20 fragów dla mnie = 800 bounty , miałem 22 lvl).
3) Wypada, ale nie twoja... niby sponsorów...
4) Jak masz miecz, to 2x na klawiszu od poruszania się, np. 2x na W by szybciej do przodu, 2x na S by szybciej do tyłu itp. Co do "dźgnięcia", to są 2 typy (jesli oto chodzi), czyli Mieczem (nie zależnie czy dwoma mieczami czy jednym), prawym przyciskiem jak traficz kolesia z miecza to on "odlatuje" do góry (ale można to łatwo uniknąć, nie powiem jak bo to banalne, wystarczy chwilke pokombinować) oraz sztyletem , że cie wywala (z tego raczej nie ma odwrotu) i faszeruje ołowiem...
gra nie rządzi... pograsz do lvl'a 20 i będzie ci się nudziło (no może nie tak bardzo na 20 ale potem napewno... gra jest okropnie monotonna).
|