Temat: Gunz Online
Zobacz pojedynczy post
stary 05-07-2005, 23:48   #94
Avager
Użytkownik Forum

Avager's Avatar

Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole

Avager ma numer GG 1611291
Domyślny

1) Od 21 lvl'u jest takie coś, jak by blokada anti pomocy słabszym graczom. Czyli jeśli lvl 21 zginie przez jakiś lvl 10 lub 15 (wyżej chyba normalnie) - 21+++ nie ma żadnych problemów, wtedy może ginąć ile się chce - to traci exp, niższe lvl'e nie tracą

2) Zależy od ....twojego i innych lvl'a (twój to CAP - czyli ile MAX możesz dostać, innych to ...ile za zabicie... nie znam licznika, ale jak mówiłem 20 fragów dla mnie = 800 bounty , miałem 22 lvl).

3) Wypada, ale nie twoja... niby sponsorów...

4) Jak masz miecz, to 2x na klawiszu od poruszania się, np. 2x na W by szybciej do przodu, 2x na S by szybciej do tyłu itp. Co do "dźgnięcia", to są 2 typy (jesli oto chodzi), czyli Mieczem (nie zależnie czy dwoma mieczami czy jednym), prawym przyciskiem jak traficz kolesia z miecza to on "odlatuje" do góry (ale można to łatwo uniknąć, nie powiem jak bo to banalne, wystarczy chwilke pokombinować) oraz sztyletem , że cie wywala (z tego raczej nie ma odwrotu) i faszeruje ołowiem...

gra nie rządzi... pograsz do lvl'a 20 i będzie ci się nudziło (no może nie tak bardzo na 20 ale potem napewno... gra jest okropnie monotonna).
Avager jest offline   Odpowiedz z Cytatem