mimo że nie jestem początkującym graczem i wiem co i jak myśle że taki poradnik jest super. Każdy z regóły pisze o rycerzach i palladynach. Podoba mi się to że podałeś (mniejwięcej) od którego lv na danego potworka.. wprawdze magiem dopiero zaczynam..ale grałem druidem i mniejwięcej już wiem co i jak. Ale poradnik mi się podoba. Cycki można bić już od około 15 lv (uciekniemy rzed nimi) ale bez dobrego mlv się nie opłaca za dużo hmm schodzi. A ja od 20 lv i skilach 20/22 (wiem że słabe) ale przy dobrym sprzęcie brałem je na klate jak mi się uciekac nie chciało .. no po 3-4 musiałem się uleczyć ..ale co tam ... zawsze wrazie jakby ktoś mnie przyblokował w korytażach wiedziałem że przeżyje
Edit-> Normalnie cud

Tyle literówek miałem i nikt nie walnoł posta..jakie błędy, kup sobie słownik itd. Poprawiłem błędy..mam nadzieje, że wszystkie..ale jestem zmęczony nauką już i może przeoczyłem (normalnie i tak ich nie widze

) a worda jeszcze nie zainstalowałem po fromacie to nie sprawdze. a i jak zawsze sory za off topic.ale na górze jest na temat

....hm ale w sumie takie posty mogły być skasowane przez kogos

.. jak ktoś widzaił takie pod moim postem to niech mi wyśle na PW..wtedy przestane wierzyć w cuda