Zobacz pojedynczy post
stary 24-03-2004, 18:05   #8
Sephiroth
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 12 2003

Domyślny

@ Jedi, Berials: Nie wiem czy znacie się na paladynach, ale burst arrows idą w takim samym tempie jak palkowi zwykłe strzały albo bełty, dodatkowo magowie nie mogą produkować burst arrows. Jak zważycie te drobiazgi to spróbujcie kupić tak z 1000 burstów, wtedy będziecie wiedzieć czemu trudno znaleźć maga ich używającego.

@Frogo: Świetne pytanie z drobnym zastrzeżeniem, nie zaatakujesz niewidzialnego inaczej niż magicznie a to summonów nie wyśle. Chyba że chodzi o niewidzialnego gracza, którego Ty w pewien sposób widzisz, sprawdzę przy najbliższej okazji.

@Kaczor: jak już możesz bić mino guardy to możesz też dwarf guardy, które są znacznie bardziej dochodowe, ale faktycznie o zwykłych minosach powinienem był wspomnieć, gdzieś obok rotów.

@Adrianadrian: nie pamiętam dokładnie, ale chyba na lvl 20 jest się szybszym niż GS, tyle że ta przewaga jest mikra... Dlatego polecałem nie wcześniej niż na 25. A że biją maga straszliwie jak dogonią to już od lvlu nie zależy... Mag i tak nie będzie miał dość shieldinga żeby kilka ciosów z rzędu zablokować, a nie ma też tylu hp żeby się tymi ciosami nie przejmować.

@Beny: thx, dobre uzupełnienie.

Edit: nie wiem komu, ale dziękuję za docenienie i wrzucenie pod "ważne"

------
Edit by Gremlin
W sumie to ja powinieniem podziekowac za zalorzenie poradnika dla nastepnej profesji, jeszcze o paladynie jak by ktos skrobnal to by mozna spokojnie kasowac tematy "czy dam rade potworowi xxx".

Osobiscie (jako druid amator) chetnie bym zobaczyl jeszcze opis do potworow troche lepszych..
Sephiroth jest offline