@ Jedi, Berials: Nie wiem czy znacie się na paladynach, ale burst arrows idą w takim samym tempie jak palkowi zwykłe strzały albo bełty, dodatkowo magowie nie mogą produkować burst arrows. Jak zważycie te drobiazgi to spróbujcie kupić tak z 1000 burstów, wtedy będziecie wiedzieć czemu trudno znaleźć maga ich używającego.
@Frogo: Świetne pytanie z drobnym zastrzeżeniem, nie zaatakujesz niewidzialnego inaczej niż magicznie a to summonów nie wyśle. Chyba że chodzi o niewidzialnego gracza, którego Ty w pewien sposób widzisz, sprawdzę przy najbliższej okazji.
@Kaczor: jak już możesz bić mino guardy to możesz też dwarf guardy, które są znacznie bardziej dochodowe, ale faktycznie o zwykłych minosach powinienem był wspomnieć, gdzieś obok rotów.
@Adrianadrian: nie pamiętam dokładnie, ale chyba na lvl 20 jest się szybszym niż GS, tyle że ta przewaga jest mikra... Dlatego polecałem nie wcześniej niż na 25. A że biją maga straszliwie jak dogonią to już od lvlu nie zależy... Mag i tak nie będzie miał dość shieldinga żeby kilka ciosów z rzędu zablokować, a nie ma też tylu hp żeby się tymi ciosami nie przejmować.
@Beny: thx, dobre uzupełnienie.
Edit: nie wiem komu, ale dziękuję za docenienie i wrzucenie pod "ważne"
------
Edit by Gremlin
W sumie to ja powinieniem podziekowac za zalorzenie poradnika dla nastepnej profesji, jeszcze o paladynie jak by ktos skrobnal to by mozna spokojnie kasowac tematy "czy dam rade potworowi xxx".
Osobiscie (jako druid amator) chetnie bym zobaczyl jeszcze opis do potworow troche lepszych..