Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zaglada
Twoj kolega rozeslal ten rysunek by pozegnac sie ze znajomymi, wiec zapewne jakis sentyment was laczy. Po co bylo to dawac na swiatlo dzienne? Wg mnie lepiej bylo zachowac prace dla siebie.
Co do rysunku... nie podoba mi sie. Nienaturalne ksztalty, a w dodatku zbabral robote kolorujac to. Widoczna noga jest tragicznia, wewnetrzna strona nie powinna skladac sie z 2 wypuklych kresek. Buty powinny miec wiecej szczegolow, gdyz wygladaja jak kalosze. Po minie postac wyglada jakby byla jakims starym, zrzedzacym pierdzielem. Kita tez jakos dziwnie wystaje z tylu glowy. Rece odrobine za nisko zostaly narysowane przez co wygladaja, jaby byly krotkie. Taki dlugi miecz powinien byc obureczny. Demon Shield nie ma symetrycznych ksztatow. Pisak, olowek i kredki nie beda szly w parze, taka mieszanka psuje wizerunek.
|
Ciekawe czy potrafisz lepiej.... Taki to potrafi skomentować, że to jest źle tam jest też źle, a tam wogóle tragedia. SAM NARYSUJ COŚ!!!
1)Buty są ok, nie wiem do czego się czepiasz
2)Nogi także, powinny być te dwie wypukłe kreski....
3)Miecz....to jest Magic Sword i on jest jedno ręczny więc nie mów, że ma być dwu
4) Tarcza...Tarcza moim zdaniem jest świetna, On to rysował na swój sposób a nie jak jest dokładnie w Tibii!!! Ta tarcza mi się osobiście bardzo podoba, jest taka straszniejsza

))
Jedyne do czego można by było się przyczepić jest krocze, racja, wygląda jakby miał damski narząd płciowy, a nie normalnego penisa

dlatego tylko to mi się nie podoba.
RESZTA JEST EKSTRA