• Moja córka ma chłopaka który jest tzw. "skejtem". Co robić?
Jak pisaliśmy wcześniej, tzw. "skejc"i to odłam hip-hopowców palących haszysz. Należy zadbać o to, ażeby państwa córka nie została narkomanką. Najlepszych rozwiązaniem jest zawiadomienie komisariatu policji o popełnieniu przestępstwa.
• Moja córka/syn przebywa w towarzystwie tzw. dilerów. Co robić?
Należy zatelefonować na policję i zgłosić ten fakt. Jeżeli chcemy aby nasze dziecko było bezpieczne, należy wszystkich hip hopowców umieścić w zakładach karnych - dopiero wtedy ujżymy kres tzw. "narkomanii". Wtedy już nikt nie będzie deprawował naszych pociech.
• Moja córka/syn kolekcjonuje dziwne rurki na półce, co robić?
Te dziwne rurki to tzw. "Lufki" (narkomani palą z nich tzw. "amfę" lub "trawkę"). Należy natychmiast wysłać swoją pociechę na badania krwii, należy również zatelefonować na policję i zgłosić fakt, że w pańskiej dzielnicy dochodzi do rozprowadzania narkotyków przez tzw. "dilerów".
ad. 1
Tja i powiedzieć:
"Panie komisarzu! Ten człowiek to przestępca! Na pewno! TAK!!"
"Skąd pani wie?!"
"WYGLĄDA MI NA TO!!!"
Lolz.
ad. 2
Wychłostać, polać miodem i wpuścić do ula, wchodzić do MediaMarktu i łamać wszystkie płyty i kasety hip-hopowe, przejąć władzę w Polsce i wprowadzić nowy ustrój Antyhiphopowizm. Zmienić konstytucję na:
Każdy człowiek jest równy (chyba że jest hip-hopowcem)... (...)
ad. 3
Zadzownić, wyjść na idiotę, ponieważ te rurki są zwykłymi rurkami. Potem patrz ad. 2, z tą różnicą, że ustrój będzie się nazywał Antyrurkowizm. Każdego hydraulika i sprzedawcę części uznać za potencjalnego przestępcę. Zakazać sprzedaży słomek. Zmienić konstytucję.
ROTFL!
|