Zobacz pojedynczy post
stary 07-07-2005, 19:52   #26
Str4t0s
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Gdzies tam no niewiem gdzie
Wpisy bloga: 1

Profesja: Elite Knight
Świat: Bubel i caherer
Poziom: Lol
Skille: 9999/99
Poziom mag.: -1
Evul

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ten glupi artykol
należy wszystkich hip hopowców umieścić w zakładach karnych - dopiero wtedy ujżymy kres tzw. "narkomanii"
0wned!!!!1111oneoneunounojedenjedenjedenascie
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez glupi artykul o metalu
Niskie basowe tony, połączone z niskimi odgłosami wywołanymi przez perkusję powodują szereg zmian w korze mózgowej oraz płynie rdzeniowo-kręgowym
o ile sie nie myle to rdzien kregowy wysyla impulsy elektryczne poruszajace nami a nie jakis plyn chociaz moge sie mylic.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez to co na gorze
• Ponadto badania cenionych amerykańskich naukowców J. Bagginsa i M. Burtona niezbicie udowodniły, że muzyka metalowa powoduje:
1) UTRATĘ KONTROLI ŚWIADOMOŚCI, REFLEKSU, ZDOLNOŚCI KONCENTRACJI
2) ZNACZNE ZMNIEJSZENIE INTELIGENCJI I WOLNEJ WOLI
3) ULEGANIE HALUCYNACJOM I OMANOM SŁUCHOWYM
4) OPĘTANIE PRZEZ SZATANA
5) WYCIEŃCZENIE I OTĘPIENIE ORGANIZMU
6) DEWIACJE NA TLE SEKSUALNYM: zoofilię, nekrofilię, transwestytyzm, frotteryzm
7) UNIKANIE ŚWIATŁA SŁONECZNEGO - badania nad tym zagadnieniem ciągle trwają
8) NIEMOŻNOŚĆ ZASYPIANIA NOCĄ - prawdopodbnie we wecześniej opęntanym człowieku rodzi się demon, wampir tudzież inna zjawa rządna krwii oraz blasku księżyca
9) STOPNIOWE WYNISZCZANIE UKŁADÓW, LIMFATYCZNEGO ORAZ DOKREWNEGO.
to rzadzi.O kurde!Mam swojego demona!Bede go karmil!
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez -||-
• System of a Down - zespół posiada dwie nazwy, drugą z nich jest SOAD.
LOL przeciez soad to skrot of system of a down!
Cytuj:
• Wilki - nazwa zespołu nawiązuje do baśniowych wilkołaków - satanistycznych bestii.
Lol...autor tego tematu to bezmozgowiec.Przeciez nazwa wilki wywodzi sie od...zgadnijcie czego .TAK!TAK!OD WILKOW.

Cytuj:
Kolejnym ważnym elementem jest zachowanie się tzw. metalowców. Niekiedy można spostrzedz, że tzw. metalowcy kryją się przed światłem słonecznym, nie jest to jeszcze naukowo potwierdzone gdyż trwają badania nad wpływem promieni słonecznych na metalowców. Ekspertyzę badań poznamy zapewne w niedalekiej przyszłości. Mówiąc o zachowaniu metalowców należy wziąć pod uwagę, fakt iż metalowcy w miejscach publicznych zachowują się dziwnie, gestykulują dłońmi (najprawdopodobniej jest to wpływ wysokich tonów gitar solowych, których psychodeliczny pisk powoduje wyniszczenie układu limfatycznego oraz dokrewnego). Gest który to wykonują tzw. metalowcy wygląda następująco:

1.Metalowcy kryja sie przed sloncem bo moze ich razic w oczy.
2.przeciez to jest znak pokoju!<moge sie mylic(znowu)>
Cytuj:
• Jeszcze jedną istotną rzeczą jest to, iż tzw. metalowcy najczęściej łączą się w tzw. "tajemne grupy", a zatem często można spotkać nie jednego, lecz kilku metalowców razem! Należy wtedy być szczególnie ostrożnym, gdyż najprawdopodobniej grupa jest odużona nakrotykami i zmierza na tzw. "czarną mszę."
OMG.Przeciez oni moga se gadac o roznych rzeczach albo byc przyjaciolmi albo jednym zespolem!!!
Cytuj:
• Moja córka/syn mimo, że nie jest tzw. "metalowcem" przebywa w towarzystwie osób ubranych na czarno.
Należy kategorycznie zabronić swojemu dziecku spotykania się z ludźmi ubranymi na czarno (są to tzw. "szataniści"). W przypadku gdy państwa dziecko jest kobietą, może się to zakończyć wykorzystaniem Państwa córki na tzw. "czarnej mszy". (szataniści gwałcą i składaj w ofierze szatanowi właśnie kobiety).
LOL.Jak sie ubiore w czarna koszulke to jestem satanista!AAAAAA!
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez -||
]• Moj córka/syn słucha najcięższej odmiany rocka - heavy metalu. Co robić?
- Jedynym wyjściem jest wyżucenie wszystkich płyt zespołów, których liste podaliśmy powyżej. Najpewniej jest jednak je spalić, wtedy mamy stu procentową pewność, że płyt nie da się już odzyskać.
Jak slucham hejwi metalu to jestem satanista?AAAA!!!
Tutaj podalem najglupsze przyklady w tym artykule i artykule o metalu.
Modki nie usuwajcie tematu bo mozna sie posmiac
@edit@BONUS : W komentazach to znalazlem
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Genowefa
Niech bedzie pochwalony Jezus Chrystus
Jestem wdzieczna autorom tej strony za wytlumaczenie kim sa tzw. metalowcy. Moja wnuczka od jakiegos czasu zaczela ubierac sie na czarno i sluchac zespolu "Trubadurzy" ktory jest zesoplem satanistycznym jak mozna sie z tej strony dowiedziec. Policja i rodzice zostali powiadomieni. Znacie panstwo moze jakis osrodek wychowawczy dla tzw. metalowcow w okolicach Czestochowy?
Z gory Bog zaplac
Genowefa Jaskobinska
()wnzoring the 0wning articule!
...Wisps rozwijać od wyrobów spirytusowych w tych biednych stypendystów, że zmarł w bagnach. Oni nie są złe z natury, lecz działa jak sleepwalkers nieświadomi swoich działań. Niemniej jednak, ich dotykać kanalizacji życia życie żywych stworzeń, które czyni je perilous wrogów.

Ostatnio edytowany przez Str4t0s - 07-07-2005 o 20:31.
Str4t0s jest offline   Odpowiedz z Cytatem