Zobacz pojedynczy post
stary 25-03-2004, 03:22   #9
Raynold
eX Moderator

Raynold's Avatar

Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy

Stan: Niegrający
Domyślny

Ech... Zależy od Ciebie, czy naprawdę chcesz, żeby to było coś więcej niż przyjaźń. Jeśli widzisz, że naprawdę ciężko jej będzie przekonać się do Ciebie, to zostańcie przyjaciółmi (chociaż bardzo rzadko [nie mówię, że nigdy] przyjaźń między mężczyzną a kobietą albo się osłabia i zamiera albo przeradza w coś więcej). A w międzyczasie nie odrzucaj innych ciekawych znajomości Mówisz, że spędzaliście całe dnie razem. Może daj jej i sobie czas do zastanowienia. Widywanie się codzienne wcale nie musi zbliżać, a malutkie przerwy parudniowe mogą wręcz pomóc. No i zostaje strategia wzbudzenia zazdrości. Ale nie wiem, jaka to jest dziewczyna; niektórzy reagują troszeczkę nie po naszej myśli, więc wtedy może być kłopot. Okazywanie jej dalej uczuć w nadziei, że coś się zmieni... z autopsji wiem, że takie czekanie jest tylko dla najbardziej wytrwałych i nie zawsze musi się skończyć sukcesem. Wiem, że nie można nikogo do niczego zmuszać, ale wydaje mi się, że jeśli Ci na niej bardzo zależy, to powinieneś z nią o tym porozmawiać i "wymusić" jakieś konkretniejsze deklaracje.