Ja się tylko cały czas zastanawiam kto to są ci cali metalowcy (blacharze?), może chodziło im o metali xD. Też chciałbym wiedzieć kto to są ci naukowcy (eksperci Radia Maryja?). Najbardziej mnie jednak ciekawi skąd oni wiedzą, że każdy kto się na czarno ubiera od razu idzie na czarne msze - pewnie mają wtyki. Szataniści też są ciekawi, nie miało być sataniści? No tacy katolicy a się nie znają na temacie. OJJJ!
To wszystko prowadzi do typowego katolickiego charakteru... nasłuchają się tego takie babcie, albo religijni tatusiowie, a potem w domu jest reżim: "Synu, musimy pogadać! Matka mówiła, że dzisiaj po wyjściu z kościoła przechodziła obok nas taka wstrętna, odrażająca lolitka (czyli zwykła dziewczyna, w ich mniemaniu wszystki to lolity) i ty, to straszne, odrażające spojrzałeś się za nią! Masz karę! (czyli musisz wracać do domu o 14)"
W ogóle zauważył ktoś, że kobiety w kościele są dyskryminowane z lekka. Jak słucham na mszach kazań: "I to mężczyzna jest stworzony do posługi Boskiej, bo tylko on jest jest godzien"...
Może mi ktoś powiedzieć co jest złego w SOAD (może chodziło im o wodę sodową, która jak wiemy zawiera gaz - narzędzie faszystów i antysemitów oraz tych no... blacharzy

)
Aha, jeszcze coś. Wejdźcie
Tutaj różne sprawy sądowe dotyczące Radia Maryja.