Zobacz pojedynczy post
stary 08-07-2005, 10:08   #52
Yoh Asakura
Użytkownik Forum

Yoh Asakura's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Emirates Stadium
Wpisy bloga: 3

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
migające światła (takie jak na koncertach) powodują stopniowe uszkodzanie ucha wewnętrznego"
Od kiedy migające światło może uszkodzić ucho wewnętrze ?No coś takiego,musze to nauczycielce od biologii powiedzieć,pewnie dostane naklejke z kaczuszką ^^.
Cytuj:
"skejci". (skejci to odłam hiphopowców palących haszysz - narkotyk).
To mnie rozbroiło..."skejci" to ludzie jeżdzący na desce.Czyli moi koledzy są ćpunami ?No nie sądze =.="
Cytuj:
• moja córka/syn słucha hip-hopu, co robić?
Należy zabrać córce/synowi magnetofon/walkam oraz inne urządzenia służące do słuchania muzyki. Należy także zabrać wszystkie kasety oraz płyty - sluchanie hip hopu grozi narkomanią oraz uzależnieniem od tzw. "trawki" - twardego narkotyku
A co jak mama mnie namawia do słuchania hh bo nie słucham żadnej muzy ?Mam jej badania krwi zrobić i do sądu o zachęcanie do zażywania narkotyków podać?
[quote]
A teraz zacytuje pare tekstów z księgi gości (<lol2>)
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Veno
wy chyba jesteście zdrowo po*******eni pisząc takie teksty, was nie można sądzić, was trzeba leczyć
To akurat popre .
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez LOL(LE)
ten kto zrobil t stronke nie ma zadnego pojecia o kulturze hiphopowej i narkotykach. jest poprostu palantem, bezmuzgim fiutem. stary nie masz pojcia o skejtah i rapaerach. dla mnie jestes lamusem ktury ***a wie o hh.
Hrhrh...też racja
Dobra,koniec cytatów.Moja opinia:
Według mnie ktoś założył tę stronkę dla jaj...teraz czytając wypowiedzi w księdze gości itp ma z tych co się tam wpisali niezłą polewkę...