Zobacz pojedynczy post
stary 08-07-2005, 13:11   #39
Warloczek
Użytkownik Forum

Warloczek's Avatar

Data dołączenia: 02 03 2004

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Domyślny ..

Ja w to gram może od 3-4 dni znalazłem to na necie jak się nudziłem,
gra jest ciekawa chociaz w okresie midzy 10-20lv może wydać sie beznadziejna, ale już potem dochodzą nowe czary, walimy silniejsze potwory itd. itp.

Jakby ktoś miał G42 magician stuff to msg Karysa.
A tak w ogóle to questy w tej grze mi się nie podobajo, każdy jets prawie taki sam chodzisz i tylko zbierasz jakies głowy, ciasteka ryżowe, flagi i inne gówna
Jak dla mnei za dużo chodzenia, mapa jest ogromna, trzeba uważać żeby się nie zgubić. W grze podoba mi się friend list, tak jak w tibi vip list, w innych grach tego nei widać, darkeden,mu nei posiadają tego (chociaż mu ma fajne czary ale to też tylko na prywtnych servach). KALonline ma mniejszą grywalność od tibi i tu jets plusik ^^ od tibi nei można się oderwać a w kalonlien jest to proste, lv-le ido dużo szybciej. I fajny jets teacher i student,
student posiadając nauczyciela na 16lv dostaje 20k a na 30lv chyba 50k.
Wiec warto jest miec nauczyciela i nabijać lvl-e. Fajna też jest opcja transformacji dzięki której możemy zamieniac się w zwierzątko odpowiednie dla profesji <mag-ptaszek, knight-tygrys, archer-pantera> ale niesety zanim zdołamy się przetransformowac musimy wysiedzieć jajko tak! jajko w tej grze tygrysy i pantery wykluwajo się z jajek ^^ JAjko możemy dosta na 15lv po wykonaniu mini questa dostajemy je jako G1 a musimy doprowadzić je do G11
Jak już wspomniałem wcześniej i nie tylko ja, mapa jest ogromna ale na szczęście mamy dostępne teleprty ^^ na początku moga wydawać sie drogie ale co to jest 200geonów, jak zbroja G42 kosztuje 150k.

Chyab troche się rozpisałem, napisałem za dużo bzdur ale już nei będe kasować, więcej informacji na www.kalonline.za.pl