Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Darky
Nie mowil bym ze bycie w Iraku to taka jak by okupacja... Przeciesz ci z Al-Kaidy to naprawde Terrorysci po co by niszczyli te WTC przeciesz chybazadnych sporow z Usa nie mieli... A moze mieli nie wiem...
|
To nie terrorysci zaatakowali WTC... Stal topi sie w temperaturze 1400 stopni. Jaki byl oficjalny powod zawalenia sie wiez? Stopienie sie stalowej konstrukcji world trade centers. Paliwo w zbiornikach boeningow osiagalo maksymalna temperature 800 stopni. Wiec jak to sie moglo stac ze wieze sie zawalily?
Moze wbil sie w nie jakis inny "samolot"?
Posiadam na kompie zdjecie pentagonu z "nalozonym" kontorem boeninga ktory sie wbil do niego. Uwierzcie ze to niemogl byc boening bo ta dziura w pentagonie jest za mala jak na ten samolot :) Jak znajde zdjecie to wam pokaze
I ostatnia juz sprawa: Czemu pentagon wiedzial o ataku dzien wczesniej? Czemu Collin Powell byl akurat w Ameryce Poludniowej, Bush w jednej ze szkol (skoro wiedziano o ataku to czemu nie byl w bunkrze bialego domu? Mozna byc w publicznym miejscu podczas ataku jesli sie wie ze jest sie ebzpiecznym... Czemu szefowie najpotezniejszych firm nie byli w swoich biurach w dzien ataku na WTC? Na te pytania odpowiedzcie sobie sami...
Moik zdaniem atak na WTC byl zaplanowany przez rzad amerykanski i byl to powod do ataku na Irak. Powod by USA zyskala bezcenne zloza ropy naftowej...
Prosze mnie nie wyzywac od heretykow i innych tego typu rzeczy, to jest tylko moje zdanie, inni nie musza sie z nim zgadzac.