Cytuj:
Oryginalnie dodany przez _Saijan_
Cytuj:
Oryginalnie dodany przez cnb
wszystko ladnie pieknie, tylko....
co ty sie tak przysrales do tych dsow ? przecierz to szajs jest, orc lider jest 10x lepszy, efektywniejszy , ma wiecej defa i hp wiec mniej go trzeba leczyc, nie kradnie tyle expa co ds , takze nei kumam , glupi stereotyp ze ds to potega ... (nie sa tragiczne ale nie polecam w zadnym wypadku)
|
Ostatnio sprawdzalem lidera i DSa na smoku... na DSa schodzilo 0-1 UH/smok, na lidera czasem nawet po 2... DS tez szybciej smoka wykonczy i moim zdaniem lepszy jest...
To taka drobna dygresja... a co do tematu... brakuje mi tu ghouli... wg mnie latwy, szybki i przyjemny zysk... juz na 40 lvl/45 mag lvl bez problemu sie zarabia... i male niebezpieczenstwo, ze nie przezyjemy ew. kicka/laga
|
Recz w tym zeby smoka summon sam NIE wykanczal,ty to masz zrobic(chyba ze Ci na loocie tylko zalezy)A co do tego sprawdzania to mogl byc przypadek, ze smokiem dosc randomowo sie wszystko odbywa, ja jak go soluje moim pallem to czasme trace mniej niz 100hp a czasem ze 3 vity zejda.Kwestia tego jak sie ustawi wszystko i ile f wave wejdzie