Zobacz pojedynczy post
stary 09-07-2005, 16:30   #19
Druid Lagnus
Użytkownik forum

Data dołączenia: 29 06 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kacper077
W Tibii jest król prawda?
Wystarczyło by żeby Król wprowadził podatek od levelu od oddychania od czegokolwiek!
Nie zapłacisz podatku na czas to costam ci znika w depo albo do wiezienia jeszcze lepiej NPC ktory bedzie zbieral podatek dla krola zaczepiając przechodniow , poza tym za stanie przed depo osobny podatek.Tylko że raczej nic takiego nigdy CIPy nie wezma pod uwage bo duzo by to zmienilo w Tibii ale ... po co meczyć CIPy wystarczy ze ktoras z gildii wybierze kogos do tej roboty .. tak sobie tylko pomyslałem pewnie temat już poruszany...
(w sumie juz jest cos takiego jak podatek za domki)
1. (do pierwszego zdania)Czyli np. nie zaplace podatku to mogą mi Bohy zniknać??Albo pójde do wiezienia czyli taki jakby lekki ban bo nie moge wlasciwie nic zrobić tylko pogadac...
2. Jak pszed depo stoje to np. na minute trace 10gp, a jezeli jestem dopiero 8lvl na serverku non-pvp i sobie stoje bo na 2 minuty polazlem gdzies(dla newbie to by sie nie spodobalo)
3. Jak bylo by dobrze to bym tracil za trzymanie rzeczy w depo tylko pieniadze ale np. gdybym byl knightem, mial crown seta, BOHy, fire sworda, i na jakims zlurowanym potworku by mnie dedło i bym musial sobie kupic to co ze mnie spadlo, i strace troche kasy. A co na serverach PvP-enforced. Duzo tam zabijania, by mnie kilka razy zabili (nie tak ze wychodze ze swiatyni i dead) bym kupywal sobie Equip cały i kasy by duuuuużo zeszlo i do wiezienia
4. Wiec jesli musze placic kasą tibijską(GP) to ta gra byla by platna nie pieniedzmi w RL tylko w tibii, wiec tibia stalaby sie platna w GP, mówiac prościej tibia byla by nawet dla FACC płatna, a Pacce musielyby placic kasa w RL i w tibii...
PODSUMOWANIE
Ten pomysl nie jest mądry(nie bede mówil ze po*****y)

Ostatnio edytowany przez Druid Lagnus - 09-07-2005 o 16:37.
Druid Lagnus jest offline   Odpowiedz z Cytatem