Zobacz pojedynczy post
stary 09-07-2005, 19:13   #106
Vanhelsen
Użyszkodnik

Vanhelsen's Avatar

Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau

Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
Vanhelsen ma numer GG 2690575
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez SadeXoVe
[...]
@wieszok
1. ok
2. ok niech ci bedzie: "suchar"
3. taa alez limenu jest dorosly ja nie moge i wypraszam sobie mowienie do mnie wypierdek smierdzielu maly
4. chyba ty nie wiesz co to jest ironia. slowniczek prosze...
5. chyba dno i metr mułu? no niestety glupota sie szerzy

czekasz na komiks z niecierpliwoscia zeby moc popisac "o maj slit gat! ale dopre spadlem z krzesla i se zlamalem rzoladek! kul komiks jol i fogle"

ty tez jestes pr0 i wogole misiek, jestes zabawny jak nie wiem usmialem sie przy punkcie 2 =] widac glupota sie szerzy, lizodup klasyczny jestes -.-
Ad2. U mnie to było ougulnienie, nie nazwałem ciebie konkretnie wypierdkiem, ty zaś nazwałeś mnie śmierdzielem* co już podlega pod łamanie regulaminu, punkt dotyczący wyzywania innych urzytkowników.
Ad4. Nice, teraz zamiast lać na około betonem będziesz rzucać słownikiem? Jak byś nie zauważył wyraz "Ironia" jest również linkiem do wyjaśnienia...
Ad.5 To znowu była tak zwana ironia (chcesz słowniczek, czy już masz, bo tak nimi rzucasz, że chyba masz całą księgarnie...) <- to również jest ironia...

Na komiks czekam by go przeczytać, nie mam w swoim nawyko komentowania jakichkolwiek komiksów internetowych...

Danke, że wywaliłeś mi tyle komplementów i od kiedy komentowanie na forum to lizodupstwo? Odsyłam to tak upragnionych słowniczków

*-nein! plxx! pojechałeś mi po psychice tym wizwiskiem na posiomie zerówki! jak ja się teraz pozbieram?! Psychologa mi trzeba (jak by co, to jest ironia , nie myliś z aronią )

Ostatnio edytowany przez Vanhelsen - 09-07-2005 o 19:17.
Vanhelsen jest offline   Odpowiedz z Cytatem